Jedna osoba pokazuje veliku zainteresovanost da produbi komunikaciju sa Vagama, a šta zvezde predviđaju ostalim horoskopskim znakovima?

OVAN

Pažljivo analizirate reči saradnika, jer niste sigurni u istinitost i korektnost onoga što vam nudi. Danas se možete opterećivati sitnicama i na taj način samo sebe usporavati. Emotivno je divan dan pred vama, ali ćete očekivati da voljena osoba preuzme inicijativu.

BIK

Dobra je atmosfera u kolegijalnom okruženju i lako uspevate da završite svoje obaveze, iako ćete se u ranim prepodnevnim satima brinuti zbog kratkih rokova. Emotivni partner je danas neuobičajeno pažljiv, čak vas može obradovati i sitnim poklonom.

BLIZANCI

Nekih tenzija na poslu će biti i one vas mogu u priličnoj meri iscrpiti. Može biti sitnijih provokacija od strane najbližih saradnika i kolega, na koje ne biste trebali da reagujete. Veče posvetite samo voljenoj osobi, oboje zaslužujete da se opustite i rasteretite.

RAK

Današnji dan vam donosi lakoću i mogućnost da sve ono što ste planirali završite na vreme. Nadređeni vas može iznervirati u ranim jutarnjim satima, ali ćete lako preći preko ove distrakcije. Susret sa voljenom osobom ili prijateljem će vam ulepšati večernje sate.

LAV

Danas želite da pomognete ljudima sa kojima radite i moguće je da ćete preuzeti na sebe previše njihovih obaveza, pa ćete sa svojima biti u zaostatku. Šarmantni ste, duhoviti i podsticajno delujete na one sa kojima dolazite u kontakt. Moguće je poznanstvo gde ćete ostaviti odličan utisak.

DEVICA

Odličan je momenat za sve vrste dogovora sa potencijalnim saradnicima. Očekuju vas susreti gde ćete biti ubedljivi i puni samopouzdanja. U emotivnim odnosima trenutno preovladava strast i jedva ćete čekati susret sa svojim voljenim bićem. Odlično i za nova poznanstva.

VAGA

Moguće je da ćete morati da donesete poslovnu odluku, oko koje se već izvesno vreme lomite. Savet je da poslušate osobu koja je po godinama ili iskustvu zrelija od vas. Jedna osoba pokazuje veliku zainteresovanost da produbi komunikaciju sa vama.

ŠKORPIJA

Vodićete računa o svakoj sitnici prilikom obaveza i odavati utisak fokusiranosti i požrtvovanosti. U suštini, uopšte ne mislite na posao, već na osobu sa kojom očekujete susret danas ili u nekom kraćem narednom periodu. Nemojte napraviti propust zbog rasejanosti.

STRELAC

Danas možete ostaviti veliki utisak na osobu koju smatrate autoritetom, ili se pred šefovima pokazati u najboljem svetlu po pitanju obavljanje jedne obaveze. Budite spremni da reagujete brzo kada se to od vas bude tražilo. Voljena osoba možda neće moći da vam posveti dovoljno pažnje.

JARAC

Malo ste zabrinuti zbog jedne situacije u poslu, ali verovatno strahujete bez preke potrebe. Odradite ono što je do vas, na druge osobe ne možete uticati. Bivši emotivni partner će pokušati da uspostavi kontakt sa vama. Razmislite da li ćete pristati na to.

VODOLIJA

Skloni ste da popuštate kolegama i da preuzimate njihove obaveze na sebe, ili da ispravljate ono što su oni zabrljali. Vreme je da više obratite pažnju na ono što vi lično morate odraditi. U odnosu sa voljenom osobom danas može biti povremene napetosti.

RIBE

Budite oprezniji u dogovorima, jer previše žurite i niste dovoljno fokusirani na ono što vam druga strana govori. Možete se preći u proceni i napraviti loš dogovor. Previše sumnjate i opterećujete se time šta voljena osoba radi kada nije pored vas.

Izvor: prva.rs

Ilustracija; Foto: KOTOIMAGES/Shutterstock​