Đorđe David održao je konferenciju za novinare nakon saobraćajne nesreće u Sjevernoj Makedoniji, kada je usmrtio ženu nakon sudara na auto-putu.

Roker se pojavio u crnini vidno utučen i slomljen, te je progovorio o tragediji koja se nedavno dogodila.

Nakon što se javno obratio porodici stradale, objasnio je kako je sve izgledalo.

“Dan prije je sve bilo predivno. Koncerti, vrijeme, bio sam mnogo srećan. Tog dana u subotu smo krenuli iz Gevgeljije i krenula je nenormalna oluja koja nije primerena za to podnevlje. Stigli smo u Skoplje popili kafu i krenuo sam oko pola 8 uveće ka Beogradu. 2400 m prije granice se desilo šta se desilo. Djevojka je ušla u suprotnu traku auto puta i vozila sigurno kilometar i po gdje se sudarila sa autom marke golf gdje su svi povrijeđeni. Vozaču golfa se bore za život. Majka djevojke, nema šanse iz bilo kog drugog razlog već od totalnog šoka je izašla na put ja iz jednog snopa svjetlosnog koji mi dolazi sa desne strane, duga krivina u desno, vidim da ulazim u totalni mrak, u tom trenutku nalećem na oblake, magle, vlažan je kolovoz, tu smanjujem gas pritiskam kočnicu i u jednom trenutku mi se samo učinilo da nešto nije okej. Mrkli mrak. Palim duga svjetla i to je jedan sekund”, pričao je Đorđe David u jednom dahu i nastavio:

“U tom trenutku motam pun desni pritiskam kočnicu, skrenio sam desno da siđem s autoputa da promašim sve što se ispred mene nalazi i u tom trenutku primjećujem plavo bijeli kaput i udaram i nestaje. Dole je nagib 10 metara auto kad se zaustavio ja sam samo ramenom zviznuo vrata uspentrao se na put i to što sam vidio to je strašno. Dolazi hitna, pakuje čovjeka kome je otvorena glava i grudni koš. Mislio sam da je to osoba koju sam udario. Međutim rekli su mi da je druga osoba u pitanju. Žena koja mi je sanirala posjekotinu u hitnoj rekla mi je da sam udario ženu i da je mrtva”, otkrio je roker.

Izvor: ATV