Dok se zvijezde poravnavaju i kalendar se kreće ka 14. februaru, čini se da se univerzum miješa ponajviše u ljubavne odnose.

Dok se zvijezde poravnavaju i kalendar se kreće ka 14. februaru, čini se da se univerzum miješa ponajviše u ljubavne odnose.

Zvijezde nam glasno šapuću pod uticajem Dana zaljubljenih – dana kada se slavi ljubav, u svim njenim oblicima. Ovaj dan, naročito za tri horoskopska znaka, obećava pojačan osjećaj romantične mogućnosti, predispoziciju da se razvije simpatija ili produbljivanje već postojeće naklonosti.

Rak: Prepustite se plimi romantičnih osjećanja

U nježnom srcu Raka leži dubina osjećanja koja se ne može porediti ni sa jednim drugim znakom. Pod upravom Mjeseca, njihove emocije teku poput plime i osjeke, uvijek tražeći izlaz za svoju brigu i saosećanje. Dan zaljubljenih d‌jeluje kao svjetionik, osvjetljava njihovu želju za vezom i intimnošću. To je vrijeme kada se Rakovi mogu naći otvoreniji nego obično, ranjivi na strijele Kupidona, spremni da padnu na nekoga ko može da cijeni dubinu njihove ljubavi.

Vaga: Osvrnite se oko sebe, voljena osoba je blizu

Vagama, pod gracioznim nadzorom Venere umjetnost ljubavi nije strana. Traže ravnotežu u svemu, a posebno u ljubavnim odnosima, težeći uvijek harmoniji i razumijevanju. Kako se Dan zaljubljenih bliži, vazduh oko Vage blista potencijalom za nove i produbljive veze. Ovo je vrijeme da se oslonite na svoju prirodnu sklonost ka partnerstvu, da istražite osjećanja koja su možda tinjala tik ispod površine. Vage, vaša potraga za ravnotežom ne mora da isključuje strast – neka vas ovaj dan podsjeti da i ljubav može biti prelijepa ravnoteža, prenosi 24sedam.

Ribe: Preko intuicije do prave ljubavi

Ribe, čija stopala rijetko dodiruju tlo, lebde kroz život sa srcem punim snova i dušom natopljenom intuicijom. Za njih, Dan zaljubljenih nije samo dan koji slavi ljubav, već manifestacija njihove čežnje za vezom koja prevazilazi svakodnevicu. Ovaj period može da pojača njihovu želju za srodnom dušom, za nekim ko razumije neizgovoreni jezik njihovog srca. Ribe, vaša ranjivost je vaša snaga tokom ovog vremena; neka vas vaša intuicija vodi do ljudi koji će cijeniti vašu empatiju i maštu. Vaša sposobnost za ljubav je bezgranična – prihvatite je objeručke.

Izvor: Agencije

Foto: Pixels.com