Venera i Mars 17. februara 2024. ulaze u tačnu konjunkciju u znaku Vodolije, što označava početak potpuno novog ciklusa u odnosima za sve horoskopske znakove – obje planete su matične i prije svega vladaju ljubavnim stvarima.

Ali posebnost ovog odnosa je ono što će se dogoditi zajedno sa Plutonom, koji je 22.1. ušao u znak Vodolije i mijenjaće ljubavne saveze tokom cijele godine!

Čuvena ruska astrološkinja Julia Lifanova otkriva šta vas očekuje.

To znači da će se čak i oni ljudi koji su u čvrstom i srećnom braku suočiti sa promjenama i iskušenjima iz Univerzuma.

U vezi će se pojaviti nešto što ranije nije bilo – više slobode, transparentnosti i lakoće. Evo šta očekuje ovih 6 znakova horoskopa.

Bik

Venera, vaš vladar, je u konjunkciji Plutona i Marsa u vašem sektoru svrhe i statusa. To znači da u februaru možete imati karmičko poznanstvo sa osobom ili razgovor u postojećoj vezi o zvaničnom statusu veze. Pored toga, Mars u vašoj karti je odgovoran za tajne, tako da možete imati početak nove skrivene romanse, na primjer na poslu ili sa nadređenim.

Budite sigurni da će ovog mjeseca početi nešto što će promijeniti cijelu vašu ljubavnu godinu i uticati na cijeli vaš život!

Vaga

Venera zajedno sa Marsom i Plutonom prelazi u horoskopski znak Vodolije, a ovaj sektor je odgovoran za zaljubljenost, strast i flert.

To znači da biste ove godine mogli doživjeti potpunu transformaciju jer će vam se u stomaku pojaviti leptiri za potpuno novu romansu.

Najverovatnije će ova osoba biti veoma ozbiljna finansijski, jer Pluton u vašoj karti vlada sferom novca.

Ovan

Venera je vladar vašeg partnera, a konjunkcija sa Plutonom i Marsom (vašim vladarima) će dati karmički susret i veliku promjenu u već postojećem savezu. Ako ste slobodni, od februara 2024. život će vas upoznati sa novim ljudima i pojaviće se strastvene romanse.

Sve se vrti oko Plutona, koji upravlja vašim intimnim životnim sektorom i takođe upravlja pitanjima lične transformacije – ljubavni odnosi će postati vaše pravo gorivo za napredak.

Škorpija

Pluton, vaš vladar, je u konjunkciji Venere i Marsa u vašem stambenom sektoru. Vjerovatno ćete zbog selidbe započeti novu romansu ili će vas partner pozvati da započnete zajednički život u februaru.

Osim toga, možete doživjeti ogromnu promjenu u ljubavi, čak do podjele imovine i razvoda – Pluton često potpuno transformiše kuću u koju ulazi. Stoga, ako ste u dugoj vezi ili braku, problemi mogu nastati u februaru.

Vodolija

Očekuju vas velike promjene, jer Venera i Mars započinju novi ciklus u vašem znaku! To znači da ćete postati pokretač globalne transformacije odnosa. Na primjer, u februaru razgovarajte sa svojim partnerom o tome koliko ste spremni i voljni da postanete roditelj, što znači da je vrijeme da odnos podignete na novi nivo.

Osim toga, možda ćete imati aferu sa osobom koja je vezana za vaš posao, a onda će se kancelarijska romansa razviti u nešto ozbiljnije.

Lav

Venera, Mars i Pluton se spajaju u vašem bračnom sektoru, što znači da bi se vaša veza mogla zauvijek promijeniti u februaru! Najvjerovatnije će početi nova veza i ona će za vas postati sveobuhvatna – Pluton uvijek ima efekat “crne rupe” i neopisivog magnetizma za čovjeka. To je vrijeme kada jednostavno ne možete da odolite, piše ŽenaBlic.

Autor: Srpskainfo

FOTO: FREEPIK