Pjevačica Lepa Brena spakovala je kofere i otputovala je u Monako, odakle se sada i oglasila.

Naime, Brena je objavila pogled iz stana koji posjeduju u Monte Karlu, a prizor je pravi raj za oči.

Pjevačica je pokazala pogled od milion dolara i suvi luksuz koji ih okružuje – nema sumnje da će se Brena dobro odmoriti i da će napuniti baterije.

Komšinica joj je Madona

Inače, Lepa Brena godinama poseduje stan u Monte Karlu ima komšinicu koja je svjetski poznata, i to ni manje, ni više nego “kraljicu popa” Madonu.

Srpska folk pjevačica i američka zvijezda nemaju stan u istoj zgradi, ali su im terase jedna preko puta druge, pa samim tim jedna drugoj gledaju u prozor.

– Brena i Boba Živojinović godinama posjeduju nekretninu u Monte Karlu, gdje se trenutno nalaze. Kada je zavladala pandemija, oni su se, maltene, tamo preselili jer su im dani ljepši i ispunjeniji. Poznaju dosta ljudi i osjećaju se kao pravi domaćini. Mnoga poznata imena iz svijeta biznisa pazarili su nekretnine po Monte Karlu, a među posljednjima je i Madona. Ona je kupila stan do zgrade u kojoj je Brena. Stanovi su im čak iste kvadrature i imaju isti raspored prostorija – otkrio je ranije izvor za Telegraf.

– Srela sam Madonu u Monte Karlu u liftu i vidjela sam omanju ženicu koja mi je ličila na nju. Bila je sa obezbjeđenjem, naočare je imala, krenula žena na džoging. Ja kažem “vidi ovu žensku, ista je Madona” i na kraju sam ukapirala da jeste ona – ispričala je Brena svojevremeno.

Autor: Srpskainfo

FOTO: LEPABRENAA / INSTAGRAM/SCREENSHOT/NEMANJA JOVANOVIĆ/RINGIER/COMBO