Legendarni fudbaler Zlatan Ibrahimović ima karijeru kakvu bi poželio apsolutno svako ko se bavi ovim sportom.

Tokom karijere, čuveni Šveđanin je igrao za neke od najboljih timova u Evropi i osvojio je mnogo pehara. Nosio je dresove Barselone, Intera iz Milana, Ajaksa, Juventusa i Mančester junajteda, a u junu minule godine rastužio je navijače odlukom da kopačke okači o klin.

Ipak, Zlatan jednostavno ne može bez fudbala, pa je i po završteku karijere ostao u ovom sportu, samo što više nije igrač, već savjetnik vlasnika Milana, Gerija Kardinalea.

Ibrahimović je vrlo aktivan na društvenim mrežama, gotovo svakodnevno objavljuje slike i snimke, pa su fanovi mogli na taj način da “zavire” i u njegov dom. On trenutno živi u Milanu, u jednoj vili koja pršti od luksuza.

Ibrahimović konstantno radi na svom tijelu, pa mnogo vremena provodi u teretani a često se snima dok vježba u ostalim prostorijama budući da su veoma prostrane.

Uređenje brojnih prostorija Ibrahimović je prepustio najboljem italijanskom dizajneru enterijera, dok je teretanu uređivao sam, po sopstvenom ukusu i potrebama, prenosi Kurir.

Inače, Ibrahimovićevo bogatstvo procijenjeno je na 114 miliona dolara, a samim tim spada u grupu onih koji sebi mogu da omoguće šta god požele, te ne čudi što ima raskošan dom o kojem mnogi maštaju.

Autor: Srpskainfo

FOTO: IAMZLATANIBRAHIMOVIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT