Dvije osobe su poginule, dok je jedna teško povrijeđena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Kostajnici kod Doboja kada je došlo do sudara ”pasata” i kamiona ”volvo”.

U PU Doboj navode da su u nesreći poginuli vozač ”pasata” Tihomir J. (59) i putnik Z.P. koji je podlegao u bolnici, dok je teško povrijeđen sin od vozača V.J. svi iz Doboja. Vozač kamiona A.S. iz Kalesije je ostao nepovrijeđen.

Nesreća se dogodila na regionalnom putu Doboj – Modriča, a prvi rezultati istrage ukazuju da je vozač automobila, iz nepoznatih razloga, prešao u lijevu saobraćajnu traku i podletio pod kamion.

”Nesreća se dogodila u 6.45 časova u mjestu Kostajnica kod Doboja. U njoj su učestvovali A.S. iz Kalesije koji je upravljao kamionom ”volvo”, te T.J. koji je bio za volanom ”pasata”. U nesreći su teško povrijeđeni vozač T.J. i putnik Z.P. koji su usljed povreda preminuli u bolnici ”Sveti apostol luka” u Doboju, dok je suvozač B.J. zadobio teške povrede i zadržan je na liječenju”, navode u PU Doboj.

Uviđaj na mjestu nesreće izvršili su policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj. O svemu navedenom obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Autor: /ATV