Fudbaleri prijedorskog Rudara u 19. kolu Prve lige Republike Srpske gostuju kod Veleža u Nevesinju.

Trener Vule Trivunović očekuje da igrači daju svoj maksimum.

– Jako nezgodna ekipa nas očekuje, jedna od najbržih i najdirektnijih ekipa koje sam gledao u Prvoj ligi što se tiče tranzicije. Dosta brzih igrača u ofanzivnom dijelu imaju, koji su i tehnički pismeni. U sredini iskusna ekipa, nazad čvrsta. Biće nezgodna utakmica. Prvo kolo koje smo kući odigrali daje nam za pravo da se čemu nadamo. Momci su dobro radili čitave sedmice, imamo dobru atmosferu u ekipi. Igrači koji su došli zimus prevazilaze pauzu koja je bila između nas, gledajući te takmičarske utakmice. Očekujemo mnogo, idemo u Nevesinje da se nadigravamo, nećemo se braniti ,ne samo u Nevesinju, nego bilo gdje. Nadamo se pobjedi, to nam pravo niko ne može oduzeti. Meni je najvažnije, da igrači pruže maksimum na terenu i da se poslije utakmice priča isključivo o njihovom učinku i fudbalskim stvarima, a ne nefudbalskim. Nemamo kartoniratnih igrača, to je plus, malo nam je virus ušao u svlačionicu, to traje nekih mjesec dana pa se dovijamo na neke načine i pravimo neku gimnastiku u samom treningu. Ja sam siguran da će oni koji izađu na teren dati svoj maksimum, kao što je bilo i protiv Ljubića i da se možemo nadati jednom povoljnom rezultatu, rekao je Vule Trivunović.

Almir Bekić je veliko pojačanje Prijedorčana ove zime, a i on vjeruje da će sve biti u najboljem redu u Nevesinju, iako očekuje tešku utakmicu.

– Mislim da nas čeka jako nezgodna ekipa, kući jako dobra. Na nama je da damo svoj maksimum, kao što smo i u prvoj utakmici uradili. Idemo se nadigravati i idemo na pobjedu, kao i svaku utakmicu, da li ćemo uspjeti, zavisi od nas. Atmosfera je dobra, ovi momci su karakterni, radni i ne sumnjam da će to sve biti kako treba u Nevesinju.

Izvor: SportDC