Voditelj Ognjen Amidžić i njegova supruga Mina Naumović dobili su sina, kojem su dali ime Perun, a on je sada prvi put progovorio o bebi.

Presrećan sam, šta reći drugo. Juče sam vidio bebu, poseban je osjećaj, nema ljepšeg. To je svrha življenja taj trenutak je nevjerovatan. Zatečen si, uzbuđen si, to je tako malo – počeo je Ognjen Amidžić u emisiji Premijera i dodao:

– Odlično je, sve je dobro prošlo. Počinje polako da funkcioniše samo da sve prođe dobro beba je dobro presrećna je uhodava se sa svim tim, vidjećemo kuci kad dođemo, onda ćemo da krenemo u pravi život.

Na pitanje na koga liči bebe, Ognjen je rekao:

– Vidjećemo. Složili smo da liči sam na sebe, ne bih mogao da kažem u ovom trenutku, ni da je na mene, ni na nju. Vidjećemo tek u pubertetu šta je od koga povukao. Ima kosu, sav je čist, porođaj je lagano prošao i onda je baš kako treba, piše Blic.

Kako Amidžić ima sina Mateju iz prethodnog braka, sada je otkrio kako je njegov prvi nasljednik reagovao na prinovu u porodici.

FOTO: RINGIER
FOTO: RINGIER

– Naravno da je srećan, to je jedan šou sa njim i on jedva čeka da ga upozna, to će biti trenutak spoznaje. On je bio sve vrijeme sa nama. Matea je oduševljen bio kad sam mu saopštio, on je bio za brata. Stalno me pita kolika je sada beba i tako.

Mina Naumović i Ognjen Amidžić

Ognjen i njegova izabranica su sve iznenadili odabirom imena za dječaka, a on je sada otkrio zbog čega su dali sinu baš ime Perun.

– Dugo sam razmišljao o tom imenu. Kada sam Mini predložio, njoj se to dopalo. Htio sam da pronađem ime koje je u našoj tradiciji, koje je specifično. Ima dobru simboliku. Nisam čuo da se neko zove Perun. Kasnije su mi javili da i u porodici imamo jednog Peruna, da se tako zove sin moje sestre.

Voditelj ističe da je sada potpuno ispunjen.

– Zaista jesam ispunjen i srećan. Meni je sa Minom sve lagano. Ona je zmaj, sa njom sve prolazi sa lakoćom.

Autor: Srpskainfo

FOTO: BLIC VIDEO