U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Splitu život je izgubio mladi fudbaler Šimun Solić (20), igrač RNK Splita, potvrdili su iz kluba, a prenijeli su hrvatski mediji.

Naš dragi Šimun, momak nasmijanog i vedrog lica, izgubio je bitku sa životom u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila. Za RNK Split igrao je četiri godine, a nedavno se ponovno pridužio svlačionici Splita gdje su ga svi obožavali upravo zbog njegovog vedrog duha i topline kou je imao u sebi. Šimune naš, prerano si nas napustio, trebao si igrati još utakmica, ali život je htio drugačije. Zauvijek u našim srcima. Tvoj RNK Split stoji u objavi kluba.

Šolić je u bolnici podlegao povredama kičme i izgubio je borbu za život, dok je drugi putnik prošao sa lakšim povredama i u stabilnom je stanju.

Nesreća se dogodila u četvrtak uveče kada su se sudarili automobil i motor.

– Poštovani u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila u Stobreču izveštavamo Vas kako je od zadobijenih povreda u splitskoj bolnici preminula muška osoba – stigla je potvrda iz policije u Splitsko-dalmatinskoj županiji.

Što se nesrećnog Solića tiče on je u omladinskim kategorijama bio igrač Splita, Hajduka, Solina i Dugopolja, a u seniorskoj konkurenciji nastupao je za Split, prenosi Kurir.

Autor: Srpskainfo

FOTO: RNK SPLIT/FACEBOOK