Na proslavi povodom Međunarodnog dana žena koju organizuje Aktiv žena Gradskog odbora SNSD-a Prijedor okupilo se više od 1.000 pripadnica ljepšeg pola. Predsjednica Aktiva žena Gradskog odbora SNSD-a Prijedor Dubravka Rađenović izjavila je da večarašnje okupljanje potvrđuje jačinu i stabilnost ove partije.

„Osmomartovsko tradicionalno veče je odgovor Gradskog odbora SNSD-a na sav aktivizam, posvećenost i rad Aktiva žena SNSD-a Prijedor. Ova naša okupljenost večeras svakako je dokaz jedne snage, jačine, stabilnosti, sa kojom SNSD Prijedor ide u organizovanje i ostvarenje svojih političkih ciljeva“,  izjavila je Rađenovićeva.

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Prijedora Slobodan Javor poručio je da su žene stub porodice, ali i društva.

„Gradski odbor SNSD Prijedor već tradicionalno obilježava Međunarodni dan žena, tako je i ove godine i kao što vidite okupili smo se u velikom broju. Preko 1.000 dama je ovdje večeras prisutno i to pokazuje jednu snagu, snagu ne samo SNSD-a već snagu Prijedora i snagu Republike Srpske. Ovo je dan kada zaista želimo da skrenemo pažnju prema svim damama, ali ono što uvijek volim da naglasim da ovo treba samo biti jedan od onih dana u godini kada vodimo računa o našim damama, a SNSD to pokazuje, zahvaljujući upravo predsjedniku Republike Srpske i predsjedniku SNSD-a Miloradu Dodiku žene imaju svoje mjesto, kako u društvu, tako i na pozicijama na republičkom i lokalnom nivou. Mi smo to prepoznali i znamo da  bez žena nema uspjeh i ne može se ići naprijed“, izjavio je Javor.

Ovom tradicionalnom slavlju u Prijedoru prisustvovao je i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik.

„Ponosan sam na našu organizaciju, na sve ono što ostvarujemo, što se okupljamo. Ovo nije samo puki politički aktivizam ovo je organizacija koja ima empatiju prema svim ljudima koji su u stanju neke potrebe. U toku godine organizuju se razne dobrotvorne akcije, dobročinstva prema drugim ljudima, bez obzira na stranačku pripadnost. Žene nose posebnu emociju u svemu tome.  Dokle god iza sebe budem gledao ovakvu sliku kao što je ova večeras znam da je SNSD dovoljno jak i da ne treba ništa da govorim“, izjavio je Dodik.

Dodik je dodao da SNSD kao partija ima visoke ciljeve.

„Mi smo državotvorna politička partija, naša snaga se ogleda u snazi naših organizacija  kakva je i ovdje u Prijedoru“, zaključio je Dodik.

Izvor: kozarski.com