Nakon što su Novak Đoković i Stef Kari razmijenili poklone na centru Kripto arene, a mediji napravili snimak koji je u ovo nedjeljno jutro obišao svijet, oglasio se i Golden Stejt na zvaničnom Tviter nalogu.

Novak Đoković je sve iznenadio jer je ostao još nekoliko dana u Americi nakon što je izgubio u 3. kolu Indijan Velsa od 123. tenisera svijeta Luke Nardija, piše Sportal.

On je nekoliko dana u Sjedinjenim Državama iskoristio da obavi neke privatne poslove, ali i da ode na još jednu NBA utakmicu.

Kada je krajem februara došao u Kaliforniju, on je u Los Anđelesu gledao Nikolu Jokića i njegov Denver, a sada je tik pred polazak za Evropu, iskoristio šansu da još jednom pogleda najbolje košarkaše svijeta uživo na djelu.

Izbor je pao da pogleda meč Los Anđeles Lejkersi – Golden Stejt u kojem su Voriorsi slavili sa 128:121. Nakon meča u Kripto areni, Nole se pozdravio sa Stefom Karijem, vedetom Golden Stejta, a potom su jedan drugom poklonili darove za uspomenu. Nole je Kariju poklonio potpisan reket, a košarkaš je potpisoa svoj dres i dao je Noletu.

Nakon što su mediji napravili snimak i fotografije koje ovog jutra obilaze svijet, oglasio se i Golden Stejt sa svog zvaničnog Tviter naloga, na kojem su uz podijeljenu sliku dvojice asova napisali.

– Legende.

Novak će se u narednih nekoliko dana vratiti u Evropu, a kao bazu za pripremu pred start sezone na šljaci izabrao je Monte Karlo. On tamo ima stan, porodica će biti uz njega, tako da će u Kneževini trenirati sve do početka mastersa. Start je zakazan za 7. april.

Na prethodnom turniru u Indijan Velsu zaustavljen je u 3. kolu od 123. tenisera sveta, Italijana Luke Nardija. Biće zanimljivo vidjeti kako Đoković razmišlja i koje će turnire izabrati kao pripremne za Rolan Garos, drugi grend slem turnir u sezoni.

Pariski slem će mu biti i generalna proba za Olimpijske igre koje se tokom ljeta održavaju u Parizu, baš na kompleksu na kojem se igra i Rolan Garos.

Autor: Srpskainfo

FOTO: GOLDEN STATE WARRIORS/TWITTER/SCREENSHOOT