Prvi dan vikenda donosi pregršt uzbuđenja i izazova…

OVAN

Nervozu danas teško da ćete moći da izbegnete. Ako se ona ne odrazi u poslovnom, onda će se odraziti u emotivnom ili porodičnom segmentu. Ono što vi možete da uradite jeste da pokušate da kontrolišete svoje reakcije prema onima sa kojima dolazite u kontakt.

BIK

Neke situacije vas zaista muče, a ne želite da se žalite. Ipak, nećete uspeti da sakrijete od svih šta vam se dešava, jer će vaše reakcije povremeno pokazivati da ste nervozni i napeti. Ne stvarajte tenziju u odnosima sa bitnim osobama.

BLIZANCI

Možete biti neoprezni ili brljivi i dovesti do toga da napravite grešku ili materijalni gubitak. U odnosima sa onima sa kojima sarađujete moguće su tenzije i određena razmimoilaženja. Rasprave u odnosu sa voljenom osobom. Budite više strpljivi.

RAK

Moraćete danas da se posvetite obavezama ili problemu koji ste do sada uporno odlagali. Verovatno je da će vam ovaj dan biti poslovno naporan. Voljena osoba vas pritiska svojom posesivnošću, ljubomorom ili pokušajima dominacije.

LAV

Jako će vam smetati ono što se bude dešavalo oko vas, jer vam konstantno odvlači pažnju i ne dozvoljava da budete posvećeni svojim obavezama. Pokušajte da se skoncentrišete. U odnosu sa voljenom osobom se trudite da pokažete više razumevanja.

DEVICA

Dosta toga je danas van vaše kontrole, mada ćete vi pokušavati da se snađete što bolje umete. Ipak, verovatno je da ćete naići na otežavajuće okolnosti i iznenadne preokrete, zbog kojih ćete morati da promenite svoje planove. Blago neraspoloženje sa partnerom.

VAGA

Niti odnos sa saradnicima niti odnos sa šefovima danas neće biti lagani. Više je nego izvesno da ćete pokušavati da se uklopite, ali teško je da ćete u tome uspeti. Moguće su prepirke sa voljenom osobom. Pitanja vernosti i poverenja mogu izaći na dnevni red.

ŠKORPIJA

Biće dobro ako danas budete uspevali da održite kontrolu nad sobom, ali sigurno je da ćete sve ostale nervirati do u beskonačnost. Kao da danas svima pokušavate da kontrirate. Ipak, u odnosu sa voljenom osobom postajete mnogo mekši i spremniji za kompromis.

STRELAC

Neke situacije vam jako odvlače pažnju. Moguće je i da ste zabrinuti zbog finansijskih priliva koji kasne. U odnosu sa voljenom osobom više ćete se bazirati na fizičkoj strasti nego na emocijama. Nekima od vas naglašeni neobavezni kontakti.

JARAC

Ponašanja nekog od saradnika izbacuju vas iz takta, ali se trudite da održite kontrolu. I u okviru porodice danas možete imati određene distrakcije – moguće je da vas neko od članova familije pritiska ili vam unosi nervozu. Napeti odnosi sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Potrebno je da ostvarite bitan dogovor ili sastanak, a niste sigurni u sebe. Moguće je da budete nervozniji nego inače. Ipak, nemojte propustiti priliku koja vam se ukazuje. Nervoza i napetost u emotivnim odnosima su danas više nego prisutni.

RIBE

Jedva čekate da završite sa obavezama ili projektom u koji ste uključeni, jer ste već pri kraju snaga. Obratite više pažnju na papirologiju ili neke sitne detalje. Emotivni partner može promeniti planove u poslednjem trenutku. Nešto teže ćete se uklopiti.

Izvor: prva.rs

Foto: Cast Of Thousands/Shutterstock