Dejana Bačko poznatija kao “Djevojka sa krilima” rođena je bez ruku, ali sa lakoćom obavlja svakodnevne aktivnosti.

Ona se porodila prošle godine i na svijet donijela kćerku, ostvarila brojne uspjehe u sportu, a sada se pohvalila i da je položila vozački ispit.

Naime, Dejana Bačko se uslikala u automobilu i saopštila da je položila iz prve, te je dobila brojne pohvale i riječi podrške.

– Jako sam srećna jer sam ostvarila još jedan cilj! Položila sam vozački ispit! Da stvar bude još smiješnija, više sam se mučila sa testovima a vožnju sam položila iz prve. Od danas sam vozač i da, vozim nogama – napisala je Dejana.

Inače, Djevojka sa krilima jednom prilikom istakla je da joj je ovo 2023. njena godina.

– Da, definitivno jeste bila najsrećnija godina. Jedna dodatna odgovornost, dodatan izazov, ali sa druge strane osjećaj i ljubav koju ni na jedan drugi način ne bih mogla osetiti u tolikoj mjeri. Iako sam dala sebi dosta pauze I odmora, kraj 2023. sam se značajnije posvetila i svojoj slikarskoj karijeri, a i pored toga sam pokrenula I aktivirala svoj Jutjub kanal pod nazivom “GIRL WITH WINGS” na kojem smo za kratko vrijeme došli do preko 600.000+pratilaca. Volimo da dijelimo svoj svakodnevni životni stil da drugima i drago nam je da našu ljubav ne držimo samo za sebe već se širi dalje – kaže ona, piše Blic.

Ona je otkrila kako se snalazi u ulozi majke.

– Sve je pomalo teže, ali je sve mnogo ljepše. Usljed dosta obaveza, a i Lare dnevnu rutinu nemamo. Gledamo da se posvetimo bebi kada je kome zgodnije i da ostale obaveze odradimo u toku dana u skladu sa nekim prioritetima. Uglavnom Marko bude taj koji je više aktivan noću. Zaista mi puno pomaže i preko dana, ali jako sam srećna i ponosna na sebe što sada imam hrabrosti, a i dovoljno vještina da mogu sama da ostanem kod kuće sa bebom i to bez problema. Pronašla sam načine kako mogu sama da je obučem, da je presvučem, da je uspavam, da je nahranim – kaže Dejana.

– Počeli smo da se zabavljamo od nove godine 2019. na 2020. Upoznali smo se čini mi se 2018. godine na jednoj edukaciji o ishrani kojoj sam prisustvovala, a vodio ju je Marko- rekla je ona.

Autor: Srpskainfo

FOTO: DEVOJKA_SA_KRILIMA/INSTAGRAM/SCREENSHOT