OVAN

Dnevni horoskop za 31. maj 2024. godine vam kaže da ne brzate sa odlukama. Pokušajte da obuzdate impulsivnost kako ne biste zapali u rasprave, pogotovo na poslu. Očekujte poziv koji ste dugo čekali. Slobodnim Ovnovima se smiješi nova romansa, oni zauzeti uživaju u ljubavi i pažnji.

BIK

Tri puta mjerite i jedanput presijecite je vaša parola za danas. Poslušajte osjećaj koji dugo držite u sebi, pogotovo kada je posao u pitanju. Na kraju će se ispostaviti da ste bili u pravu. Obratite pažnju na sitne troškove, mogli bi brzo da se nagomilaju.

BLIZANCI

Kako zračite tako privlačite. Nemojte da krijete svoje potencijale jer će neko drugi da zauzme vaše mjesto. Očekuje vas priliv novca, ali i iznenadni trošak. Povedite više računa! Slobodni Blizanci uživaju u kominikaciji na više strana, oni zauzeti dovode do odnos na viši nivo. Uživaćete krajem dana!

RAK

Vaša pretjerana briga za druge mogla bi da vam šteti. Ne zaboravite i sebi da ugodite. Prijaće vam druženje sa prijateljima, dok slobodne Rakove očekuje susret sa simpatijom. Na vama je u kom smjeru će dalje da ide odnos. Oni u braku ili vezi biće u prilici da odlučuju o novim promjenama. Provjerite krvni pritisak!

LAV

Korak po korak i vraćate se u punom sjaju. To primjećuju kolege i ljudi iz okruženja. Ne dozvolite da vas prva manja greška obeshrabri. Svaka osoba na koju pokažete prstom danas je vaša, zauzeti Lavovi neka više obrate pažnju na zahtjeve partnera. Ispravite greške na vrijeme.

DJEVICA

Početak dana vam donosi dosta obaveza, poziva i zahtjeva. Moraćete u trenkutku da delujete i donosite odluke. Oslonite se na pomoć kolega. Djevice sa privatnim biznisom danas ostvaruju značajan kontakt. U ljubavi budite smjerni, ne potcjenjujte partnera ili simpatiju previše.

VAGA

Dnevni horoskop za 31. maj 2024. godine vam donosi vijest koja će vam namamiti osmijeh na lice. Obratite pažnju na finansije, sitni troškovi će vam kasnije “doći glave”. Slobodne Vage žele da se skrase, razmislite da li ste na pravom putu. Poslušajte srce! Unosite više vitamina i više se krećite!

ŠKORPIJA

U prvoj polovini dana vam nije nešto po volji, ali već u drugoj stiže vam pravo olakšanje. Ne dozvolite da sitnice utiču na vaše raspoloženje, pokušajte da se fokusirate na sebe i bitnije stvari. Pomalo ste zapostavili partnera što vam zamjera. Slobodne Škorije imaju šanse kod simpatije!

STRIJELAC

Danas je dan kada je najbolje za vas da “pregizete” jezik i neke stvari prećutite. Nadređeni vam nameću dodatne obaveze, vrijeme je za postavljanje kompromisa. U ljubavi sve ide svojim tokom, ne žurite nigdje. Obratite pažnju na male signale koje vam tijelo šalje.

JARAC

Za vas danas ne postoji riječ “ne”. Ono što ste naumili to ćete i da ostvarite. Trudite se samo da to ne šteti drugima. Slobodni Jarčevi se dvoume oko simaptije. Pitajte srce šta želi. Zauzeti nek se posvete više pažnje partneru. Obratite pažnju na krvni pritisak!

VODOLIJA

U vama se danas budi “crv sumnje”. Bićete nepovjerljivi prema ne tako bliskim ljudima. I to je u redu… Ispitajte “teret” i osobu prije nego što uđete u dublji odnos ili saradnju. U ljubavi ste zadovoljni. Krajem dana očekuje vas druženje koje će vam popraviti raspoloženje.

RIBE

Dnevni horoskop za 31. maj 2024. godine vas savjetuje da dobro razmislite prije nego što nešto kažete. Pokušajte da ostavite bijes po strani. Očekuje vas poziv ili susret sa nekim iz inostranstva. Čuvajte se prevara preko Interneta. Slobodne Ribe ulaze u ozbiljniji odnos, dok one zauzete rješavaju problem sa partnerom. Zdravlje dobro!

Izvor: mondo.ba

Foto: SHUTTERSTOCK/ONE PHOTO