Bijeli Mjesec, koji se u svijetu ezoterije naziva i Selena, ušao u znak Blizanaca 12. juna i tu će biti čitavih sedam mjeseci, odnosno sve do 11. januara 2025. godine.

Prema riječima astrologaBijeli mjesec u Blizancima tradicionalno utiče na najbliži krug ljudi. Dok će crni mjesec izazivati odnose, Selena će nas podržavati i donositi darove.

Na primjer, možete iznenada steći prijatelja ili početi razvijati vještinu koja će vam na kraju pomoći da unapredite finansijsku situaciju. Jupiter će biti u Blizancima sa Selenom, planetom koja klasično pruža olakšanje i značajnu pomoć. Od 14. juna, u vaš život može ući osoba koju vam šalju anđeli, a njena pomoć biće gotovo čudesna.

Moguće je da ćete novu osobu upoznati putem interneta ili na putovanju, što može rezultirati novim poslom u roku od godinu dana. Ili, zahvaljujući neplaniranom kursu, možete steći dodatne prihode, nove prijatelje ili čak preispitati karijeru.

Anđeli će vam poslati nešto što će vam pomoći da prebrodite ovaj težak drugi dio 2024. godine.

Imajte na umu da nam se anđeli obraćaju kroz snove, znakove ili iznenadne potrebe koje je teško logički objasniti. Stoga, ako od 14. juna 2024. do 11. januara 2025. iznenada poželite da naučite novi jezik, počnete da vozite ili krenete na put – vaši nevidljivi pomoćnici pokušavaju da vam pošalju pomoć i nove vještine za razvoj.

Blizanci su u astrologiji zaduženi za rodbinu, kratka putovanja i obrazovanje kroz kurseve, majstorske časove ili treninge. Bijeli mjesec će donijeti jedinstvene događaje, posebno za one koji neće shvatati svoje nove želje previše ozbiljno.

Nemojte se čuditi, niti osuđivati zbog novih ideja koje vam dolaze – tako treba da bude. Zapamtite da Selena okreće svoj uticaj i da će pokušati da vam da nešto što će na kraju imati gotovo sudbonosnu ulogu u vašem životu.

Kada će uticaj bijelog mjeseca biti najjači?

Najveća pomoć od Selene očekuje se u decembru 2024. godine – na pun mjesec u Blizancima 15. decembra, anđeli će biti posebno aktivni u pružanju pomoći. Mnogima će se ispuniti želja koja se pojavila u periodu od 6. do 14. juna, kada je bio mlad mjesec u Blizancima.

Za Blizance, ovo je najvažniji događaj koji može donijeti upoznavanje novog partnera, kupovinu stana, liječenje tijela ili putovanje u inostranstvo, prenosi Atma.

Za ostale znakove, pun mjesec 15. decembra može donijeti važnu finansijsku odluku, kao i druženje sa ljudima koji mogu imati karmički uticaj na vas. Na primjer, to može biti putovanje ili trening ili kraj teškog perioda u odnosima sa rodbinom.

Autor: Srpskainfo

FOTO: GERD ALTMANN/PIXABAY