young sexu romantic couple in love happy on summer beach together having fun wearing swim suits showing heart sign on sundet

Ljubavni horoskop za jun 2024. godine, samo je najava za promjene koje donose naredna tri mjeseca, najavljuju astrolozi.

Ljubavnim horoskopom dominira Jupiter u Blizancima, koji će tokom ljeta uneti mnogo radosti kod svakog znaka horoskopa.

Da biste saznali šta ljubavni horoskop ima za vas ujunu, julu i avgustu, pronađite svoj horoskopski znak!

OVAN

Ljeto 2024. donosi strastvenu energiju u ljubavni život. Bićete puni želja i ljubavno polje će cvjetati. Imaćete mnogo strastvenih trenutaka sa partnerom, što će ojačati vašu vezu. Ipak, otvorena komunikacija će postati važnija u avgustu, pa ne zaboravite da pričate o tome šta vam je na umu. Ako ste slobodni, čeka vas zanimljivo ljeto. Mogući su spontani susreti i romantične avanture. Dozvolite sebi da se zabavite i istražite nove veze!

BIK

Komunikacija će igrati važnu ulogu u jačanju ljubavne veze. Ovog ljeta biće vam važno da razjasnite prošle situacije vezane za vašeg partnera. Takođe je veoma dobar period za vjeridbu, ponudu za brak i druge korake koji unaprijeđuju emotivni odnos. Ako ste sami, tokom ljeta ćete imati nekoliko avantura, a jedna od njih može da postane romantična priča koja će vam trajati cijeli život. Horoskop vas savjetuje da budete otvoreni za nove stvari.

BLIZANCI

Ljubavni horoskop za leto 2024. godine vam donosi povoljan period za lični razvoj. Pravo je vrijeme da izrazite svoju kreativnost i budete otvoreni za novu vezu. Steći ćete nove prijatelje, vjerovatno preko svog životnog partnera. Vaša veza je povoljna tokom juna mjeseca, kada ćete donositi važne odluke u ljubavi. Ako niste u vezi, upoznaćete mnogo ljudi. Moguće je da ćete tokom putovanja upoznati nekog posebnog ili obogatiti svoj društveni život novim prijateljima.

RAK

Ljeto će biti posvećeno porodičnim odnosima i domu. Možda osećate potrebu da se dublje povežete sa svojim životnim partnerom i da provedete kvalitetno vrijeme sa svojim voljenima. Preporučuje se da iskoristite ovu energiju i napravite određene promjene u svom domu, kako biste obezbijedili okruženje o kom maštate. Ako ste slobodni, odlično je vrijeme za izlaske, jer možete da upoznate zanimljive ljude od kojih možete da učite. Šanse za strastvenu ljubav su male, strpite se još.

LAV

Harizmom ćete privlačiti ljude oko sebe kao magnet! Neka se vaš partner u narednom periodu ponovo zaljubi u vas, a vaša veza postane strastvena i puna radosti. Dobićete iznenađujuće vijesti i poklone. Ipak, postoji i teži period tokom retrogradnog Merkura, sredinom avgusta, kada se pojavljuju svađe. Ako nemate čvrstu osnovu, neke rasprave mogu da vas udalje. Budite otvoreni za nove mogućnosti i usudite se da izađete iz svoje zone komfora da biste upoznali novu ljubav!

DJEVICA

Ljubavni horoskop za ljeto 2024. godine kaže da ćete otkriti mnogo novih i zanimljivih stvari o svom partneru. U naredna tri mjeseca moći ćete da ga pogledate drugim očima. Astrolozi kažu da su velike šanse da se ponovo zaljubite! Slijede vam leptirići u stomaku, ružičasti oblaci i puno sreće. Ako niste sa nekim, ovo leto će vam donijeti još osoba kojima se dopadate. Morate pažljivo da birate, a horoskop vas savetuje da ne žurite u novu vezu.

VAGA

Važno je da sebi date vremena za razmišljanje i introspekciju i da definišete svoje vrijednosti i prioritete. Imaćete priliku da pronađete svoju ravnotežu u međuljudskim odnosima i stvorite dublje veze. Budite otvoreni da saslušate potrebe vašeg partnera. Velike promjene u odnosu sa partnerom mogu da nastupe u julu mjesecu. Ako ste slobodni, važno je da budete sigurni u to što želite od partnera.

ŠKORPIJA

Zvijezde su na vašoj strani u ljubavnom sektoru. Moguće je da ćete doživjeti nezaboravne trenutke u vašoj vezi. Budite otvoreni za razgovor i ne plašite se ranjivosti. Određene rasprave koje se odvijaju u julu 2024, biće odlučujuće za vašu budućnost. Ako ste slobodni, u avgustu imate dobre šanse da upoznate svoju veliku ljubav. Obratite pažnje na bliske osobe vaših prijatelja, možda je jedna od njih vaša srodna duša.

STRIJELAC

Bićete izuzetno energični i željni avanture tokom lJeta. Položaj zvezda odgovara vašem polju putovanja, pa bi bilo dobro da na odmor odete zajedno sa partnerom. To je trenutak kada vaša veza može da postane jača, bićete sigurni u svoja osJećanja. Ako niste zauzeti, ovo lJeto je puno strasti i iznenađenja. Imaćete avanture i ljubavne priče kakve niste ni sanjali, a moguće je da će se, pred sam kraj lJeta, pojaviti osoba sa kojom ste bili bliski u prošlosti.

JARAC

Ljeto će biti posvećeno karijeri i profesionalnim ciljevima. Vrijeme je da se fokusirate. Iz tog razloga, lični odnosi će patiti. Vodite računa da provodite dovoljno vremena sa svojim voljenima, a posebno sa partnerom. Moguće su teške rasprave, posebno dok je Merkur retrogradan, u avgustu 2024. Ne plašite se da otvoreno kažete šta vam je na umu. Ako ste slobodni, moguće je da ćete upoznati osobu koja će vas impresionirati, ali bićete neodlučni da li da započnete vezu. Slušajte svoju intuiciju.

VODOLIJA

Možda ćete se osjećati inspirisanim da isprobate nove stvari sa svojim partnerom i istražite nove načine emocionalnog povezivanja. Zvijezde vas podržavaju u inovativnosti i kreativnosti, pa se nemojte plašiti da donosite smjele odluke u vašoj vezi. Ako ste slobodni, jun i avgust su povoljni za upoznavanje potencijalnog partnera, ali i rješavanje problema iz prošlosti. Imaćete mogućnost da birate, piše Mondo.

RIBE

Ljubavni horoskop za ljeto 2024. godine donosi period stabilnosti! Konkretno, mjesec jul biće posvećen sanjanju i istraživanju unutrašnjeg svijeta. Vrijeme je da se povežete sa svojom intuitivnom stranom i istražite svoje emocije. Ovo je odlična prilika da pređete na viši korak sa partnerom, bilo da je u pitanju zajednički život ili prinova. Ako ste slobodni, nema većih promjena, ali to će vam i odgovarati.

Autor: Srpskainfo

FOTO: FREEPEK