Na adresu Kabineta ministra bezbjednosti u Savjetu ministara Nenada Nešića danas je stigla još jedna prijeteća poruka upućena njemu i šefu Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanji Vulić.

– Tebi i onoj Vulićki vlahinji što se pravite da ste iz Sarajeva uskoro će Alah dosuditi. Đaba vucarate gorile i blindirana auta od noža i klanja niko pobjego nije – prenosimo prijeteću poruku, bez korekcije i pravopisnih grešaka.

Takođe, poruka je adresirana na “Vijeće Ministara BiH, Na ruke ministra nesigurnosti.

Nešić je ovo objavio na svom “Instagram” nalogu, te dodao da je ovo jedna od mnogobrojnih prijetnji i poruka koje dobija u posljednje vrijeme.

– Istinu nećete zaustaviti nikad, a naročito ne prijetnjama – istakao je Nešić.

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentrane skupštine BiH Sanja Vulić dobila je danas još jednu u nizu prijetnji po život u kojoj se navodi da joj se “bliži kraj”.

– Ovako izgledaju aktivnosti političkog Sarajeva kada pokušavaju izabranom poslaniku iz Republike Srpske uskratiti slobodu govora i djelovanja jer im smeta izricanje istine. Samo prijetite, samo vrijeđajte i znajte, samo jednom me ubiti možete. Necivilizovani, ostrašćeni svijete ponavljam, BiH može biti dejtonska ili nikakva. Srbi se neće povinovati i nikada nisu. Živjela Republika Srpska – napisala je Vulićeva na svom Instagram nalogu.

Ministarstvo bezbjednosti u Savjetu ministara saopštilo je da preduzima sve potrebne mjere da bi osiguralo bezbjednost Nešića i Vulićeve.

Autor: RTRS