OVAN

Dnevni horoskop za 6. jul 2024. godine vam poručuje da usporite, imali ste napornu nedjelju i cijeli vikend bi trebalo da iskoristite da ugodite sebi i partneru. Ako možete, isplanirajte bjekstvo iz grada i uživajte u romantici. Moguća je manja glavobolja, ali vaše raspoloženje će biti toliko dobro da je možda nećete ni primijetiti!

BIK

Vaš dnevni horoskop u znaku je pitanja – šta dalje? Ove nedjelje imali ste važan razgovor, koji nije prošao baš kako ste zamislili. Imate par dana da dobro razmislite šta želite da se dogodi u budućnosti. Imaćete želju da beskrajno skrolujete po društvenim mrežama, ali ćete se bolje opustiti ako čitate neku staru knjigu koju volite.

BLIZANCI

Dnevni horoskop vam predviđa neočekivani obrt kad je društveni život u pitanju. Isplanirali ste da odmarate i posvetite se sebi, ali telefon ne prestaje da zvoni, kao da svi danas žele da se druže sa vama! Danas se provedite, a sutrašnji dan iskoristite za odmor.

RAK

Dan vam počinje gužvom, kao da ste baš danas odlučili da obavite sve što ste morali da odlažete tokom nedjelje. Nemojte da mislite da sve uvijek morate sami, pozovite ljude iz okoline da vam pomognu. Moguć je flert na poslu, ali dobro pazite ko vas gleda!

LAV

Dnevni horoskop za 6. jul 2024. godine vam sugeriše da malo spustite loptu, ovih dana burno reagujete i trebalo bi da zastanete i oslušnete najprije sebe, a potom i druge. Bolje ćete razumjeti izazove sa kojim se neko suočava, ako mu poklonite pažnju i razumijevanje. Pazite da ne unosite previše soli.

DJEVICA

Vaš dnevni horoskop upozorava na novčane probleme, ako ste danas planirali neki veći trošak, odložite ga odmah za sljedeću nedjelju! Moguće je da je u pitanju neka veća kupovina, ali bolja cijena, odnosno sniženje, čeka vas već sljedeće nedjelje. Ne žurite, jer ćete napraviti grešku. Dovoljno se odmarajte.

VAGA

Dnevni horoskop za 6. jul 2024. godine u znaku je nemira, ne osjećate se kako bi trebalo i postajete svjesni promjene koja mora da se dogodi u vašem životu. Ljubav vam je trenutno najveći problem, osjećate se kao da vas neko ne primjećuje. Dobro razmislite da li je i dalje vrijedno živaca i truda, da toj osobi poklanjate svoje vrijeme.

ŠKORPIJA

Za vas će 6. jul 2024. godine biti jedan od boljih dana kada su prijateljski odnosi u pitanju! Neka osoba iz okoline će vam se povjeriti i sa vama podijeliti tajnu koja je dugo muči. Samo vi možete da pomognete, a na taj način produbićete odnos i shvatićete da zapravo želite da provodite više vremena zajedno.

STRIJELAC

Sredinom dana očekujte pad energije, tijelo vas “vuče” da predahnete, pa sve što morate završite prepodne. Fali vam malo opuštanja, pozovite drage ljude i isplanirajte opušteno druženje u prirodi. Vikendica ili bekstvo iz grada su savršen izbor za vas, potrebno vam je da napunite baterije. U ljubavi, čini vam se da lutate.

JARAC

Provedite dan sa partnerom, odličan je period za planiranje zajedničke budućnosti. Ako ste željeli da pokrenete pitanje gdje vaš odnos dalje ide, horoskop kaže, danas je taj dan! Dobićete odgovore na pitanja i bićete zadovoljni svakim od njih. Ne opterećujte se unaprijed stresom zbog nečega što vas čeka na poslu.

VODOLIJA

Ne započinjite danas važne stvari, zvijezde kažu da nije trenutak za to. Vašoj duši su potrebni mir i vrijeme za razmišljanje, ako možete, provedite dio dana potpuno sami. Zagledajte se u svoje misli i osjećanja, vidjećete istinu od koje ste možda bježali.

RIBE

Dnevni horoskop za 6. jul 2024. godine vam predviđa pobjedu u jednom odnosu koji vas muči već neko vrijeme. U pitanju je osoba koju dugo poznajete, i možda ne možete da se oduprete njenom insistiranju na odlukama sa kojima se ne slažete. Jasno i glasno recite šta mislite i istjerajte stvari na čistac. Odahnućete kao da vam je neko skinuo teret sa leđa.

Izvor: mondo.ba