Pročitajte dnevni horoskop za 8. jul 2024. godine!

OVAN

Dnevni horoskop za 8. jul 2024. godine kaže da bi napeta situacija između vas i partnera danas mogla da dostigne vrhunac. Ne treba da se pravdate nekome ko je “ograničenih” shvatanja. Porodica se miješa u vas život, postavite granice. Slobodni Ovnovi prihvataju poziv za izlazak. Muči vas želudac.

BIK

Dnevni horoskop vam kaže da se ne oslanjate previše na kolege, nećete dobiti podršku koja vam je potrebna. Mogući i problemi sa partnerom. Umjesto da forsirate razgovor, povucite se i pustite ga da “spusti loptu” i sam nađe rješenje. Slobodni Bikovi ne primjećuju osobu koja pokušava da im se približi. Siđite sa oblaka!

BLIZANCI

Pregovori oko novca danas će biti veoma stresni, kaže dnevni horoskop. Na poslu se borite sa nerazumnim kolegama. Svoje zahtjeve ćete morati da poduprete činjenicama i brojkama, tek tada će usvojiti smjernice. U ljubavi bez većih promjena. Slobodnima prošlost kuca na vrata. Povedite računa o ishrani.

RAK

Koliko god se trudili danas, neće biti dovoljno da impresionirate nedređene. Trudite se da se ne nervirate i nikako da ulazite u rasprave. Zauzete Rakove očekuje ozbiljan razgovor sa partnerom, neke tajne za koje ste se nadali da nikada neće saznati, izlaze na vidjelo. Slobodni bi mogli da se zagledaju u pogrešnu osobu, kaže dnevni horoskop.

LAV

Dnevni horoskop za 8. jul 2024. godine kaže da danas nikako ne bi trebalo da se povjeravate kolegama, mogli bi da nova saznanje iskoriste protiv vas. Partner vam sprema iznenađenje, biće razočaran ako se ne obradujete. Slobodni Lavovi uživaju u neobaveznim susretima i flertu. Zdravlje je dobro.

DJEVICA

Na poslu bez većih promjena, sve se odvija kako želite. Što se ljubavi tiče, osoba koja vam se dopada i ne zna šta prema njoj osjećate. Potrudite se da vas primijeti, budite hrabri. Zauzete Djevice da malo popuste pritisak, partner je umoran od stalnog zvocanja, upozorava dnevni horoskop. Povedite računa o ishrani.

VAGA

Dnevni horoskop za 8. jul 2024. godine kaže da danas budete oprezni, neko na poslu vrši na vas pritisak da uradite nešto što bi moglo da naiđe na negodovanje nadređenih. Zauzmite se za sebe. Zauzete Vage nisu zadovoljne postojećom situacijom u vezi, srce im žudi za avanturom. Slobodni, pak, da malo obuzdaju strasti.

ŠKORPIJA

Pretjerano forsiranje na poslu bi moglo da vas učini nervoznim. Pregledajte spisak obaveza i prepolovite ga. Ovo može djelovati drastično, ali je ključno za vaše zdravlje. Slobodne Škorpije uživaju u novom poznanstvu. Još uvijek niste sigurni kako bi taj odnos mogao da se razvije, u romansu ili prijateljstvo, ali vam svakako prija, kaže dnevni horoskop.

STRIJELAC

Iako žudite da se oslobodite svakodnevne rutine, ipak ne bi trebalo da zapostavite obaveze. Vodite računa da ne iznevjerite prijatelje i porodicu, računaju na vas, kaže dnevni horoskop. U posljednje vrijeme ste negativni prema partneru, očekujte ozbiljan razgovor. Slobodni će dobiti poziv iz prošlosti. Više se krećite.

JARAC

Mogući su manji problemi u komunikaciji na poslu, potrudite se da ne donosite zaključke prebrzo, kaže dnevni horoskop. Danas vlada tenzija u kući jer vas član porodice prisiljava da uradite nešto što ne želite. Najbolje je da zadržite svoju poziciju, čak i ako ćete tako izazvati svađu. Provjerite krvni pritisak.

VODOLIJA

Naviknite se da delegirate zadatke ili zatražite pomoć, kaže dnevni horoskop. Mogli biste da se iznenadite kada otkrijete da su kolege željne da vam pomognu. Zauzete očekuje uzbudljivo veče sa partnerom. Slobodni u potrazi za “novim predmetom interesovanja”, ali zvijezde upozoravaju da ne srljaju. Zdravlje je dobro.

RIBE

Dnevni horoskop za 8. jul 2024. godine upozorava na neprijatnu situaciju na poslu. Budite precizni, ne dozvolite da neko pogrešno tumači vaše riječi. U ljubavi su mogući problemi. Ne slažete se sa partnerom oko zajedničke budućnosti, razmislite da li želite da ostanete u ovoj vezi. Slobodne Ribe rizikuju sa osobom koju su nedavno upoznale.

Izvor: mondo.ba

Foto: SHUTTERSTOCK/NEW AFRICA