” Odbojka iz bloka”održana je na  terenu u Starom gradu.
Sekretar Kluba,n  Nedeljka Vuković istakla je da na turniru učestvuju brojne ekipe iz više gradova Republike Srpske i Federacije BiH.
” Zahvalni smo Gradskoj upravi koja je pomogla organizovanje ovog turnira kao i Udruženju  Srbi Za Srbe  koji su nam dali priliku da na ovaj način pokažemo i našu humanost.
Jako smo ponosni što ovaj  turnir u odbojci na pijesku ima humanitarni karakter jer su dio akcije organizacije “Srbi za Srbe” koja je u toku.
Sva sredstva ići će za porodicu Đurašinović iz Novog Grada i za izgradnju njihovog novog doma. Samohrani otac živi u teškim uslovima sa devetoro djece i potrudićemo se da im olakšamo život”, istakao je Mladen Malić iz Udruženja ” Srbi za Srbe”.
Humanitarni turnir u odbojci na pijesku podržao je i bivši odbojkaški reprezentativac BiH Velibor Vuković, a podrška je stigla i iz Gradske uprave Prijedor.
Načelnik Odjeljenja za kulturu, međunarodnu saradnju, sport i NVO Aleksandar Milješić istakao da Gradska uprava uvijek prati i  podržava ovakve događaje.
“Veliko je zadovoljstvo biti ovdje na novoizgrađenom sportskom terenu u Starom gradu pored Sane. Gradska uprava uvijek podržava ovakve događaje, pogotovo kada su humaitarnog karaktera. Grad Prijedor je grad sporta i humanih ljudi što dokazuju i ovakve manifestacije”, rekao je Milješić.
Dan kraj Sane bio je više nego odličan,svi učesnici su se zabavili i opustili kraj rijeke.Učestvovalo je više od 20 ekipa a za medalje i pehare izborile su se najbolje tri.

Prvo-plasirana ekipa Gurman ( Velibor Vukovic , Dević Danijel, Jurišić Mladen) podigla je pobjednički pehar,drugo mjesto pripalo je ekipi Jelen( Srdjan Milosavac ,Aco Radošević,Marko Paraš)
A za treću poziciju i bronzu izborila se ekipa  Tama-Jama i njihova Dama(Sandra Stupar,Davor Drinić,Goran Vučkovac)

Izvor: kozarski.com