ПРИЈЕДОР, 2. ОКТОБРА /СРНА/ - Централна трибина Поткозарског народног покрета /ПНП/ одржана вечерас у Приједору.

Nosilac liste kandidata Potkozarskog narodnog pokreta /PNP/ za odbornike u Skupštini grada Prijedora Dalibor Grabež izjavio je da su se predstavnici ove stranke odgovorno ponašali prema institucijama koje su im u protekle četiri godine povjerene.
“Smatramo da ćemo na ovim izborima, kao što smo stalno ponavljali, osvojiti najmanje tri odbornička mandata, ali poslije večerašnje tribine, u to sam sasvim siguran da će to i biti”, rekao je Grabež novinarima u Prijedoru, gdje je održana centralna tribina PNP-a.

Grabež je naveo da se PNP zalaže za ekonomski razvijenu i demokratski obnovljenu Republiku Srpsku, kao i Prijedor, kao centralno mjesto regije.

“Vrijedno smo radili u proteklom periodu i u toku ove predizborne kampanje ostvarili smo dobar kontakt i dobro povjerenje s našim građanima. Politiku smo približili običnom čovjeku, odgovorno smo se ponašali i dokazali da smo siguran izbor građana Prijedora”, poručio je Grabež.

Na centralnoj tribini PNP-a u Prijedoru predstavili su se kandidati ove stranke za odbornike u Skupštini grada, a prisustvovao joj je i kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora Slobodan Javor kojeg podržava 10 političkih partija, uključujući i PNP.

Izvor: SRNA/kozarski.com

Foto: SRNA