Predizbornu kapmanju, za koju u ponoć počinje izborna šutnja, SNSD Gradski odbor Prijedor vodio je časno, pošteno, bez optužbi bilo koga, uvažavajući sve građane Prijedora, koalicione partnere, kao i sve političke subjekte koji učestvuju na lokalnim izborima.
Od šestog septembra do danas u svim mjesnim zajednicama predstavili smo rezultate i projekte urađene u prethodnom periodu. Takođe, predstavili smo politiku SNSD, programe kandidata za odbornike i jasnu viziju kandidata za gradonačelnika Slobodana Javora u kom pravcu Prijedor treba da ide naredne četiri godine uz kontinuiran nastavak saradnje i podršku republičkog nivoa vlasti.
Koaliciona saradnja podloga je za dobru političku klimu, što su preduslovi za razvoj lokalne zajednice. Kao što je bilo u prethodnom periodu, SNSD sa svojim koalicionim partnerima uz dijalog i dogovor ima snagu da nastavi razvoj Prijedora u svim segmentima u predstojećem mandatu.
Prijedorčani su politiku razvoja prepoznali, a tokom predizborne kampanje na održanim tribinama bila je prisutna i vidljiva velika podrška naših sugrađana, što je potvrda da smo Prijedor vratili građanima prije četiri godine i da su oni u politici koju zastupamo prepoznali ljude koji mogu i znaju da vode grad u narednom mandatu.
Pozivamo građane Prijedora da izađu na izbore, za koje vjerujemo i očekujemo da će proći u mirnoj i demokratskoj atmosferi.
POBIJEDIĆE SRPSKA, POBIJEDIĆE PRIJEDOR!

GrO SNSD-a Prijedor