Evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024. godine u znaku je ljubavi, to vam je trenutno jedini fokus! Ako ste u dugoj vezi, planirate uzbudljive dalje korake kojima se izuzetno radujete. Ako ste tek na početku romanse, ili u nekom flertu, danas dobijate poruku koja potvrđuje vaše vjerovanje da je to – to što ste željeli i tražili! Budite hrabri i odlučno krenite ka onome što želite!

BIK

Vaš dnevni horoskop kaže da promjene u ljubavnom životu dolaze, ali zapamtite da vi pišete scenario svog filma, niko drugi to ne radi umjesto vas. Ako ste bili u rutini koja vam se ne dopada, preduzmite korake da je promijenite i dobićete novi nalet energije! Zdravlje vam je dobro, ali ne prihvatajte pozive za druženje od ljudi koji i sami priznaju da ih nešto “lomi”, imunitet vam nije najjači.

BLIZANCI

Ako ste imali utisak da pomalo stagnirate, dolazi trenutak kada se sve mijenja! Danas shvatate gdje ste išli pogrešnim putem i određujete korake koji vas vode ka sreći. Ne mislite danas na obaveze, već uživajte i dajte sebi oduška. Samo se pazite prehlade ako ćete boraviti u prirodi.

RAK

Čitavog vikenda bili ste u dubokim mislima, i preispitivali da li je previše planova dovelo do toga da nemate više gdje da se okrenete, a da vidite slobodni put naprijed. Potrudite se da “srušite” barijere koje ste napravili oko sebe, ali se zapitajte i zbog koga ste podigli neke zidove svoje duše. Možda je vrijeme za vrlo iskren razgovor sa partnerom.

LAV

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024. godine podsjeća da ste bili pod stresom prethodnih nedjelja, i danas dobro oslušnite svoje tijelo, nešto vam poručuje. Umor ili bezvoljnost koje sada osjećate, posljedica su dešavanja prethodnih dana. “Ušuškajte” se i odmarajte, jedite omiljenu hranu, iskoristite priliku da ugodite sebi. Dobre stvari su na vašem putu, ali će zahtijevati više energije nego što trenutno imate!

DJEVICA

Dobar je period za analizu i “presjek”, da li ste tokom ovih mjeseci ostvarili šta ste željeli? I još važnije, šta vas je spriječilo da nešto ostvarite? Iskoristite današnji dan, kada završite obaveze, da se malo opustite i pitate sebe šta zaista želite. Partner je romantičniji nego inače i to vam baš prija.

VAGA

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024. godine najavljuje da bi trebalo da “zavirite” u misli i osjećanja kojima rijetko dajete slobodu. Krili ste nešto najprije od sebe, a potom od drugih, i sada je vrijeme da izađe na površinu. Kada se to bude dogodilo, uz malu pomoć ili savjet bliske prijateljice, osjetićete se bolje nego ikada! Pripazite na ishranu, mogući su problemi sa želucem.

ŠKORPIJA

Ljubavni život vam je ovih dana bolna tačka, osjećate se kao da hodate kroz maglu, i ne vidite izlaz. Ali vaš rast i transformacija dolaze tek kada rastjerate tu maglu i jasno sagledate sve vezano za vaš i partnerov odnos. Nemojte da se snuždite, dolaze vam lepši trenuci, makar trenutno ne izgledalo tako!

STRIJELAC

Planirate predah, i iskoristite vikend da istražite gdje biste mogli da idete u avanturu. Prijaće vam čak i kratka promjena sredine, a pozovite prijatelje da vam se pridruže i zajedno napravite uspomene za pamćenje! Ljubavni život vas trenutno ne opterećuje.

JARAC

Neka osoba iz vaše okoline pokušava da izvrši pritisak na vas, kako biste postupili baš kako je zamislila. Oduprite se! Zašto bi od vas trebalo da se očekuje da se povinujete tuđim hirovima? Skupite snagu i samopouzdanje da kažete “ne”. U ljubavi ste ponekad previše misteriozni.

VODOLIJA

Proteklih dana bili ste pomalo razočarani, kao da ništa nije išlo kako ste zamislili, a ne vidite način da stvari ubrzate i natjerate da idu dobrim tokom. Uzmite olovku i papir i zapišite svoje ciljeve, biće vam lakše i jasnije ćete videti šta dalje, čim ih budete ugledali na papiru. U ljubavi, muči vas neka izgovorena rečenica, razmislite kako da je “poništite” tako da sve opet bude u redu.

RIBE

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2024. godine upozorava da imate neki osjećaj težine, kojem ne možete da odredite uzrok. Da li vas pritiskaju obaveze koje vas čekaju sljedeće nedjelje, ili je problem više emotivne prirode? Svakako probajte da radite vježbe disanja, opuštanja i fokusiranja, kako biste bili “ovdje i sada”, a ne u brigama koje tek dolaze.

Izvor: mondo.ba

Foto: NEW AFRICA/SHUTTERSTOCK