Evo šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2024. godine kaže da, iako vam ovaj dan otvara prilično primamljive prilike, neće biti posebno uspješan. Čim pokušate da razotkrijete lukavu osobu, zamjeraju vam neosjetljivost i cinizam, a sada morate da se opravdavate. Na ljubavnom polju budite iskreni. Moguća nesanica.

BIK

Vaš dnevni horoskop vas savjetuje da ne mijenjate ranije donijete odluke, budite dosljedni i uporni. Vaše ponašanje može da izazove iznenađenje, pa čak i negativne emocije kod drugih, ali ipak neće doći do sukoba. Osoba koja vam je dugo mnogo toga zamjerala, konačno će priznati da ste u pravu i napraviti prvi korak ka zbližavanju. Zdravlje je dobro.

BLIZANCI

Izuzetno povoljan dan! Ne samo da ćete steći dragocjeno iskustvo, već ćete i postići svoje ciljeve, a da pritom ne ulažete posebne napore. Preporučljivo je da svoje voljene obavještavate o svojim planovima i namjerama, možete da računati na dobar savjet i pomoć. Ovaj dan obećava promjene na bolje u vašem ličnom životu. Povedite računa o ishrani.

RAK

Provešćete dosta vremena na putu. Ne očekujte da ćete mirno sjediti i uživati. Može doći do sukoba sa predstavnicima starije generacije, kojima se vaše interesovanje za nove ideje i aktuelne probleme čini pretjeranim. Zapamtite da je na današnji dan svako kršenje zakona neprihvatljivo, ma koliko vam se činili valjani razlozi za takav korak. U ljubavi nema promjena. Jačajte imunitet.

LAV

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2024. godine kaže da ćete imati dosta posla. Mogući su neplanirani sastanci i prijatna iznenađenja. Lako sklapate poznanstva, ali intuitivno izbjegavate sumnjive kontakte. Dan nije pogodan za improvizaciju, bolje je da se držite ranije napravljenih planova, naročito na ljubavnom polju. Dobro se osjećate.

DJEVICA

Dan je kontradiktoran, napet, ali zanimljiv. Stalno se nalazite u centru zbivanja, čiju suštinu ne razumijete u potpunosti. Imaćete vremena da razmislite o tome šta se dešava. Rješavanje dugogodišnjih sukoba je moguće zahvaljujući vašoj sposobnosti da sa humorom tretirate ono što je nekada izgledalo izuzetno ozbiljno. Očekujte lijepo iznenađenje na ljubavnom polju. Više spavajte.

VAGA

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2024. godine kaže da vam nije lako da dovedete stvari u red. Problemi sa kojima se suočavate su mnogo složeniji nego što izgledaju. Potrebna je ne samo domišljatost, već i znanje i životno iskustvo da biste dobili ono što želite, a da ne pravite neprijatelje. Budite spremni na kompromis u ljubavi. Moguća glavobolja.

ŠKORPIJA

Ne ide sve kako biste željeli, ali nema smisla da se žalite. Dosadni nesporazumi i manje nesuglasice su sitnice koje vam neće pokvariti raspoloženje, osim ako, naravno, sami to ne dozvolite. Moguće su neplanirane posjete dugogodišnjih rođaka. Možete da imate manje poteškoće u komunikaciji sa voljenom osobom. Zdravlje je dobro.

STRIJELAC

Dobar dan za putovanje i neke neobične aktivnosti u slobodno vrijeme. Čak i ako niste posebno željni upoznavanja novih ljudi, vaš društveni krug se širi. Biće dosta ljudi koji žele da vas upoznaju, samo ćaskaju ili započnu neku ozbiljnu vezu. Izgledate dobro, ali postaćete još ljepši ako se odlučite za neki neobičan eksperiment sa svojim imidžom. Dobro se osjećate.

JARAC

Budite oprezni sa novim počecima. Nije preporučljivo da pravite velike kupovine jer imate tendenciju da trošite više nego što možete da priuštite. Obratite posebnu pažnju na one koji se trude oko vas, ovo je idealan dan za ulazak u novu vezu. Budite iskreni i sve će ići u vašu korist. Pojačajte unos vitamina.

VODOLIJA

Dan prolazi mirno, a donosi mnogo malih radosti. Uspijevate da realizujete planove koji se tiču uređenja vašeg doma. Stižu zanimljive ponude, osjećate da ste privlačni pripadnicima suprotnog pola. Planirajte svoj dan tako da između važnih zadataka imate vremena za miran odmor. Zdravlje je dobro.

RIBE

Dnevni horoskop za 22. oktobar 2024. godine vas savjetuje da preuzmete na sebe rješavanje problema koji su nastali vašom krivicom. To je prilika da se dokažete, pokažete svoj talenat i snalažljivost. Druga polovina dana je vrijeme za komunikaciju i interakciju sa partnerom ili osobom koja vam se dopada. Mogući bolovi u leđima.

Izvor: mondo.ba

Foto: SHUTTERSTOCK/MR.RAWIN TANPIN