Roberto Eskivel Kabrera (52) iz Meksika namerava da se javi Ginisovoj knjizi rekorda sa zahtevom da njegovo ime upišu u kategoriju “čovek s najdužim penisom na svetu”. Ovaj Meksikanac tvrdi da je obdaren polnim organom dugim 48,2 cm, za šta nudi i rendgenski snimak kao dokaz, ali dodaje i da mu je toliki penis uništio život.

– Pa pogledajte koliki je, visi sve do ispod kolena. Ništa ne mogu da radim, nesposoban sam za bilo šta i zato tražim da mi država da status invalida i pomogne mi. A posle toga želim da mi u Ginisu priznaju moj rekord – kaže Kabrera i dodaje da nema partnerku jer se žene plaše seksa s njim.

Medicinski eksperti u bolnici u Saltilju, na severoistoku Meksika, smatraju da bi Kabrera svoj veliki problem mogao da reši operacijom, ali se on za sada o takvom rešenju ne izjašnjava.

Amerikanci su Kabreru pre nekoliko godina kao ilegalnog imigranta deportovali nazad u Meksiko i on trenutno živi u kolibi koju mu je na korišćenje dao brat, a preživljava od kopanja po kantama za smeće i preprodaje pronađenih sitnica koje su još koliko toliko upotrebljive. Kaže da prijatelje nema i da ga ljudi uglavnom izbegavaju.

Njegova životna priča uskoro bi trebalo da se pojavi u knjizi koju nameravaju da izdaju lokalne novine u Saltilju, koje su prve i izašle s reportažom o Kabreri u kojoj su ga nazvali “kentaurom iz Saltilja”.

Dosadašnji rekorder u dužini penisa bio je Amerikanac Džon Falkon, o čijem 34 centimetara dugom polnom organu su snimani i dokumentarci.

Vesti online