Saznajte šta su vam zvezde spremile za današnji dan

Ovan

Prvi radni dan kod vas zaista počinje u velikom stilu. Bacate se na posao sa namerom da sve što imate obavite ne samo u roku, nego i na način koji bi za vas bio najprihvatljiviji. Trenutno vam je bitno da se pozabavite sa organizacijom svojih poslovnih aktivnosti kako biste što efiaksnije i brže dosegli željene rezultate.Vašim saradnicima je jasno da na vas mogu da se oslone, pa će vam danas u potpunosti prepustiti glavnu reč.

Bik

Vi biste voleli da drugačije organizujete svoj život. Nekim pripadnicima ovog znaka se smeši mogućnost putovanja u inostranstvo. Bilo da je reč o stručnim usavršavanjima, bilo da je reč o životu u nekim novim sredinama, situacija je povoljna. Trenutno možete da se usmerite na organizacioni deo puta, odnosno na prikupljanje informacija i papirologiju. Ipak, pre nego što kažete konačno da, još jednom razmislite.

Blizanci

Ponedeljak, prvi radni dan i vi ste već van sebe. Osećate se u potpunosti zarobljeno u obavezama i dužnostima koje imate, čak do te mere da ne znate kako ćete i kuda dalje. Stres je postao vaš stalni pratilac na putu ka ostvarenju čak i najjednostavnijih zadataka. Danas ne znate kako da se nosite sa njim, pa postoji mogućnost da naprosto izgubite glavu i napravite nekoliko grešaka koje za vas nisu uobičajene.

Rak

Ovo je izuzetno povoljan dan za ljubavne kontakte. Vi se odlično osećate kada ste u mogućnosti da se u potpunosti posvetite svom partneru. Imate potrebu da ga danas obaspete nežnostima i ljubavlju kao nikad ranije i da se sasvim usmerite na jačanje vaše veze ukoliko je uopšte moguće da ona bude jača od tog kako je stanje sada. Okruženi ljubavlju i lepim dešavanjima ovaj dan provodite u najboljem mogućem raspoloženju.

Lav

Iako ste još uvek pod uticajem toplog porodičnog gnezda i svih onih lepih dešavanja koja vas u domu ili među prijateljima čekaju, vi ćete se danas munjevito ustremiti na posao. Potrebno vam je da se malo više usmerite ka nekim planovima koje ste svojim saradnicima zadali, jer ćete samo na taj način moći da se iz ovih poslovnih poduhvata izvučete sa uspehom. Imate punu podršku zvezda, i zato, samo napred.

Devica

Kod vas je ovo jedan od onih dana u kojima vaše raspoloženje ništa ne može da pokvari. Okružili ste se lepim stvarima i srećni ste u svom malom intimnom krugu odabranih ljudi. Ljubav je još jedan razlog zbog kojeg ćete se osećati odlično. Iznenađenja koja vam partner nosi su danas više nego pozitivna i vi po ko zna koji put dobijate iskren dokaz njegove naklonosti, što je samo razlog da mu uzvratite istom merom.

Vaga

Kako i dolikuje, današnji dan ćete provesti u krugu vaših najbližih. Bez obzira na to da li će posao da trpi ili ne, uski krug vaših najmilijih će biti ono što će danas da vam izmami osmeh na lice. Srećni ste ukoliko ste u mogućnosti da se tako organizujete da okupite sve članove porodice za stolom i da kao retko kada uživate u zajedničkom ručku uz laganu priču i smeh. Ovo raspoloženje će vas na tren vratiti u dane detinjstva.

Škorpija

Za vas je ovo vreme u kojem ćete se najverovatnije posvetiti obavljanju nekolicine poziva ili naprosto uživanju u pisanju mejlova i odgovaranju na pozive svim onim ljudima kojima to niste uradili pre. Željni ste kontakata i zabave i danas ćete se najverovatnije upravo u tom smeru okrenuti. Svi pozivi za izlaske biće dobrodošli, a što manje vremena budete proveli u vašem domu to ćete se osećati bolje.

Strelac

Za vas je ovo dan u kojem ćete dobijati više pažnje i finansijske podrške sa svih strana. Sve što je potrebno jeste da tražite i dobićete. S obzirom na to da vi baš i ne spadate u najsramežljivije pripadnike zodijaka, neće vam biti problem da se obratite za pomoć ukoliko vam ona bude neophodna. U svakom slučaju, novčani dobitak vam je izvestan, a sa koje god strane on stigao izmamiće vam zadovoljstvo.

Jarac

Kod vas je situacija takva da se danas naprosto ne možete, čak i da pokušavate , osetiti loše ili bezvoljno, što je u neku ruku vaše prirodno stanje. Danas sijate sa osmehom i sipate zadovoljstvo kud god da se okrenete. Ljubav i lepa dešavanja na ovom planu su svakako jedan od razloga za sreću. Partner i vi ste u takvom stanju da vam se čini da je sve oko vas obojeno nežnim emocijama i srećom.

Vodolija

Ponovo ste zapali u neko neraspoloženje ili bolje rečeno setu. Ono što je kod vas najizražajnije je svakako oscilacija među raspoloženjima koja je trenutno više odraz vašeg unutrašnjeg konfuznog stanja. Ne znate kud biste i kako dalje sa sobom. Vaš problem u stvari je vrlo jednostavan, neophodno je da se suočite sa onim što vas tišti i da se konačno oslobodite nekih stvari iz prošlosti. Samo tako ćete ponovo povratiti mir.

Ribe

Vi ćete danas dobiti poziv na zabavu ili neki vid provoda. Iako bi vam se moglo desiti da se pokolebate, nemojte odustati jer ćete se zaista sjajno provesti ma kako vam se to u prvi mah ne činilo moguće. Ono što vam je potrebno jeste da se opustite i da se na pravi način pripremite za sve one stvari i dešavanja koja vam prethode u narednim danima, zato se spremite i izađite. Prijaće vam!

24sata