Lavovi neka obrate pažnju na to kome poklanjaju pažnju, a Vodolije neka se ne nerviraju na poslu zbog stvari na koje ne mogu da utiču.

Ovan

Ukoliko ste se nedavno zaljubili pred vama je izuzetno srećan period. Uživajte u ovom danu i u osećanjima koja vas preplavljuju. Sve oko vas je ljubav i sreća. Zadovoljstvo izbija iz svakog vašeg pokreta. Kad je o partneru reč, idealan je trenutak da se posvetite zajedničkim ciljevima. Vreme provodite zajedno uživajući jedno u drugom.

Bik

Vi ste više zainteresovani da ostanete u kući. Nije vam baš isuviše do nekog druženja danas. Na kraju krajeva, našli ste dovoljno zanimiljivih stvari koje biste mogli učiniti da ulepšate svoj životni prostor. Ipak, nastojte da se suzdržite od kupovine. Pokušajte da iskoristite ono što već imate tako da dobijete drugačiji i lepši izgled vašeg doma.

Blizanci

Vi danas nemate mira ni na jednom mestu. Telefon non-stop zvoni, obaveza imate preko glave, situacija kako na poslovnom, tako na privatnom planu je izuzetno dinamična. Ipak, danas sasvim dobro plivate u tim vodama i generalno gledano osećate se dobro. U stanju ste da izađete na kraj sa svim stvarima i ljudima kojima danas budete trebali.

Rak

Novac je nešto što će vas danas zaista prijatno iznenaditi. Bilo da ste očekivali neku svotu, bilo da je neočekivano došla , bićete zadovoljni. Istini za volju, ova finansijska injekcija vam je itekako potrebna! Nastojte samo da sve ne potrošite odmah, jer je velika verovatnoća da ćete se povesti za kupovinom i potrebnog i nepotrebnog.

Lav

Danas ste posebno raspoloženi za ljubav i uopšte dešavanja na tom polju! Imate dovoljno šarma i dovoljno ste samouvereni kad je o osvajanjima reč, ali ipak , pazite da se vaše emocije nisu razvile prema sasvim pogrešnoj osobi. Naime, mogli biste se neprijatno iznenaditi hladnim stavom i odbijanjem vaše pažnje.

Devica

Danas ste nekako teški sami sebi. Okupirani ste problemima i hoćete da ih sve odjednom razrešite , a to je krajnje neizvodivo. Trebalo bi malo više da se posvetite sadašnjem trenutku i ljudima koji su oko vas. Budite ovde i sada umesto u prošlosti ili u budućnosti. Prošlost ne možete izmeniti, a budućnost ne možete videti.

Vaga

Danas se posvetite ljudima koje volite. Prijalo bi vam druženje uz kafu i poveravanje. Čini vam se da to baš dugo, niste imali priliku da uradite. Očekujte da vam se jave svi oni dragi ljudi koje već neko vreme niste videli, pa bi bilo lepo da se potrudite da nađete malo vremena za njih. Prijaće vam izlazak.

Škorpija

Sve što naumite da odradite kad je o vašim poslovima reč, uradite bez odlaganja. Danas biste mogli da date maksimum od sebe na poslovnom planu, i da se iskažete kad je o novim projektima reč. Ne libite se da date svoje predloge nadređenima, jer ćete na taj način sigurno poboljšati svoj status u firmi.

Strelac

Ako ste na nekom putovanju, danas ste u krajnje romantičnoj fazi i sasvim ste raspoloženi za romansu. Šanse da vam se tako nešto i desi su ogromne. Ukoliko ste , pak, u svom mestu boravka, vaše misli i želje će privući zanimljiva destinacija za odmor. Čini se da odbrojavate dane do trenutka pakovanja kofera.

Jarac

Pred vama je kraj jedne faze i početak nove i vi to istinski osećate. Danas ste možda više nego ranije zamišljeni nad onim što vas u bliskoj budućnosti očekuje, ali situacija nije ni upola mračna kako vam deluje. Pokušajte da se opusitite i da u nove stvari koje su pred vama uđete bez ikakvih posebnih očekivanja i sve će biti dobro.

Vodolija

Danas ste više okrenuti drugim ljudima nego sebi. Prioritet na vašoj listi je partner, kome ste i najpotrebniji. Danas vam zvezde obećavaju lepe i ispunjene trenutke u ljubavi. Bićete obasuti pažnjom i osećaćete se istinski voljeno. Kad je o poslu reč, nastojte da se ne nervirate zbog kašnjenja na koje, na kraju krajeva, ne možete da utičete.

Ribe

Vi ste početak nedelje odlučili da obeležite pravim predanim radom. Posla imate i preko glave, a čini vam se da se u skladu sa nagomilanim obavezama, pojačala i vaša želja za afirmacijom. Vaši saradnici će znati da se danas mogu u potpunosti osloniti na vas, ali to nije razlog da im baš sasvim izađete u susret i na sebe preuzmete i njihove obaveze.

24sata