Rudar Prijedor ima oskudan igrački kadar, to je već nekoliko puta ponovio i šef stručnog štaba Boris Gavran, a onda je na posljednjoj konferenciji za novinare od „novinara“ uslijedilo pitanje : dali ste odličan šlagvort kada ste rekli da nemate igrača.

Zoran Milutinović bivši igrač Rudar Prijedora koji je igrao kvalitetno jednu polusezonu, po mnogima bio najbolji igrač tada, on je trenutno bez kluba i ima čiste papire, znači mogao bi, ovaj, imate li Vi, jeste li razgo…

-Mi smo već sa njim razgovarali, gospodin je tražio 15.000 maraka na ruke do 1. decembra! Pare odmah! (Osmijeh) Znači. To je pet hiljada maraka mjesečno, to osam igrača ima kod nas. Tako da je… – pričao je Gavran, a „novinar“ opet:

-Znači finansije su glavni…

-Mi smo ga zvali prije deset dana, ustvari razgovarali smo sa njim i on je tražio 15.000 maraka odmah. Mi da imamo 15.000 maraka mi bi pitali koliko košta Prijedor. To je jedina i prava istina. Mislim da je i nekorektno bilo s njegove strane, zna u kojoj je sredini, ovo nije ni inostranstvo, ni Zvezda ni Partizan, mislim 15.000 maraka je za nas ogromna svota novca… – rekao je Gavran na kraju svog izlaganja na konferenciji za novinare pred gostovanje Širokog Brijega.

prijedor24h