Lavovima se smeši putovanje, a Vage će uživati sa prijateljima.

Ovan

Divan dan za ljubav! Ukoliko ste zaljubljeni, šteta je da ga provedete daleko od voljene osobe. Danas biste mogli biti prijatno iznenađeni njenim otvorenim i nežnim iskazivanjem naklonosti, a i vi ćete biti voljni da uzvratite istom merom. Danas ostavite sve poslove i uživajte, jer su ovakvi trenuci opuštanja zaista retki.

Bik

Bikovi bi danas mogli da iskažu sklonost da se naprosto zatvore u kuću i ne izlaze dok ne osmisle projekat na kojem rade. Ne bi bilo loše da se u tom vašem okretanju ka poslu ipak konsultujete s nekim, jer se vaš problem sastoji u nemogućnosti da sagledate celinu , pa bi vam savet prijatelja dobrodošao.

Blizanci

Vi ste danas zainteresovani za sve vrste provoda. Imate na umu najrazličitije načine kako da kvalitetno utrošite svoje vreme i da se istvoremeno dobro odmorite. Pred vama je dan ispunjen susretima, kako prijateljskim, tako i potencijalnim ljubavnim. Ipak, osim komplimenata i flerta ne očekujte ništa bitnije.

Rak

Danas ste orijentisani na sve aktivnosti koje možete da obavljate u kući. Interesuje vas zarada , pa pokušavate da sebi obezbedite sve što je potrebno da je ostvarite. Ipak, tek u drugoj polovini dana je mogućnost za njenu realizaciju otvorena. Ukoliko budete dovoljno uporni, mogli biste ostvariti i više od očekivanog.

Lav

Vama se smeši putovanje. Ukoliko ste nešto planirali, bila bi šteta da odustanete, jer vam na putu zvezde obećavaju lep provod i prijatne trenutke. Nakon toga osećaćete se preporođenim i spreminijim za sve poslovne poduhvate u narednim danima. Promena će biti evidentna i na vašem spoljašnjem izgledu. Okolina će primetiti da sijate.

Devica

Device danas kuju planove na koji način mogu da uvećaju svoju imovinu. Sve što zamislite trenutno možete i da ostvarite, zato ne budite skromni nego se dajte u realizaciju. Neko od starih prijatelja očekuje vaš poziv, ukoliko ste mu obećali, obavezno mu se javite, jer vas očekuje prijatno druženje.

Vaga

Vage su danas odlično raspoložene. Najbolje bi bilo da se uputite negde sa prijateljima i da dan provedete u opuštanju i veselom ćaskanju. Nastojte da izbegavate svaku priču o poslu ili bilo čemu što vas opterećuje, biće vremena i za to , danas vam treba pravi odmor.

Škorpija

Škorpije će ustati na levu nogu. Dan koji započnete tako namrgođeni ima sve predispozicije da ostane loš po vas, zato pokušajte da malo izmenite svoj stav prema nastaloj situaciji. Ukoliko je buđenje iz bilo kog razloga bilo neprijatno, a vi ga popravite s doručkom koji volite, sve će vam izgledati vedrije.

Strelac

Danas ste neuhvatljivi. Ceo dan nastojite da iskoristite da biste uradili sve ono što inače od posla ne stižete. Vreme provodite u susretima sa vama dragim ljudima i kreativnoj razmeni ideja. Jedna od aktuelnih tema kada ste vi u pitanju je svakako i putovanje, pa se pozabavite traženjem prigodne destinacije.

Jarac

Vaše misli su danas okrenute poslu. Bićete skloni sanjarenju, ali sanjarenju o uspehu. Vi volite da sebe zamišljate kao izuzetno bogatu, moćnu i važnu osobu, i skloni ste da smatrate kako vam sve to pripada i onda se okrećete radu, i dokazivanju da biste to što pre i ostvarili i pokazali svima koliko ste uspešni i sposobni.

Vodolija

Vodolije danas vreme provode maksimalno angažovane kako privatno, tako i poslovno. Ukoliko imate nekakve nerešene obaveze nastojaćete da ih danas privedete kraju. S druge strane potrudićete se da se partner ne oseća zapostavljeno. A kad sve završite , potrudićete se da deo vremena ostavite i za sebe .

Ribe

Ribe su sklone nostalgiji. Nije da će vas loše raspoloženje ili tuga držati ceo dan, ali vreme koje ćete provesti ploveći u prošlost i prisećajući se ranijih dešavanja, danas će vas zaista duboko dirnuti i navesti da se zapitate nad nekim svojim postupcima. Neke stvari se ne mogu izmeniti , pa je bolje da se okrenete onome na šta možete da utičete.

24sata