Kruševljanina Gorana Petrovića Petu (49) prošle nedelje upucao je sa 20 metaka čovek koji je na sebi imao maskirno odelo i fantomku tako što ga je saterao u ćošak teretane u kojoj je ovaj vežbao, saznaje „Alo!“.

Peta, u kriminalnim krugovima poznat kao Jotkin general, pokušao je da umakne likvidatoru bežeći iza sprava za treniranje, da bi ga ovaj na kraju saterao u ugao teretane i upucao pred četiri svedoka. Kao da se ništa nije dogodilo, „specijalac“ je izašao iz objekta i kruševačka policija traga za njim.

– Svedoci ove surove likvidacije rekli su da su se dva čoveka obučena u maskirana odela, nalik na Legijine vojnike, sa fantomkama ušla u objekat gde je u suterenu vežbao Petrović. Na pitanje zaposlene na ulazu kuda idu, jedan od muškaraca počupao ju je za kosu i nastavio put – objašnjava naš sagovornik blizak slučaju.

Kako „Alo!“ saznaje, dvojica momaka zatim su sišla u teretanu, gde je trenirao Jotkin general sa još četvoricom momaka.

Opačić venčao

Petrovića Venčanje u zatvoru sebi je priuštio i pokojni Goran Petrović Peta, dok mu je kum bio vođa veterničkog klana Nenad Opačić, ubijen krajem februara ove godine. Petrović se tri puta ženio. Imao je dva sina, od kojih jedan živi u Beogradu, a drugi je u Americi.

– Čovek sa pištoljem je išao pravo ka Petroviću, koji je trenirao. Kada ga je ovaj video, počeo je da beži po teretani, međutim, hladnokrvni ubica stigao ga je i u ćošku u njega ispalio 20 metaka, overivši ga hicem u vrat. „Specijalac“ je izašao zajedno sa pomagačem na zadnji izlaz, dok su svedoci ostali zapanjenji likvidacijom koja se dogodila pred njihovim očima – dodaje naš sagovornik.

Zanimljivo je to što su svedoci rekli da je ubica tačno znao kako izgleda Peta i da nijednog trenutka nije gledao oko sebe, već pravo u njega.

Goran Petrović Peta, član kruševačkog kriminalnog klana, kojim je komandovao Zoran Jotić Jotka, ubijen je prošlog četrvrtka u teretani hotela „Golf“ u Kruševcu. Specijalac je na Petu ispalio 20 metaka iz automatske puške, od kojih ga je šest pogodilo u glavu. dok je jedan hitac završio u njegovom vratu, čime je faktički i overen. Iz zatvora je izašao pre dve godine i nije više imao probleme sa zakonom.

ALO