Kada pokupite indeks i krenete sa fakulteta pored redovnog obrazovanja trebalo bi da imate i ono seksualno. A ako ove eksperimente niste imali kao studenti, možda ne bi trebalo da ih imate uopšte.

Trojka

Velika životna fantazija i muškaraca i žena, najlakše i najbezbolnije se obavlja u fakultetskim danima. Pre svega jer su to mnogo luđe noći. Lakše je naći i priliku i partnera kada si okružen velikim brojem ljudi. Ovde možeš da imaš neobavezan pokušaj višestruke strasti koji posle toga nećeš morati da srećeš u komšiluku ili kancelariji. Svidelo ti se ili ne, posle faksa to je sve teže.

Seks sa nekim dosta starijim

Tokom studija ćete dolaziti u kontakt sa starijim kolegama, njihovim prijateljima, seksi konobarima. Ako planirate da eksperimentišete sa starijim partnerom – ovo je idealan trenutak da to uradite. Seks sa starijim tipom kada ste u dvadesetim znači neki iskusni 40-ogodišnjak, posle faksa taj seksi lik već ima 50. A to je već ekstreman sport.

Seks sa nekim dosta mlađim

Tokom seksa koristite zaštitu – i ličnu kartu. Sve dok je legalno, može da bude i vatreno. Zabava sa nekim brucošem ili maturantom je čista egzotika koju je najbolje probati kada imate slične prioritete. Sve neobavezne stvari dobro je probati tokom studija jer tada i obaveza ima najmanje.

Seks sa prijateljem

Festivali, letovanja, ekskurzije, kućne žurke i ostali frontovi na kojima se ljubav vodi mnogo su dostupniji u studentskom periodu. Onaj slatki ortak sa predavanja je mnogo bezopasnija kombinacija od kuma vaše prijateljice. Da ne pominjemo da ćete na faksu moći da birate između mnogo više prijatelja. Ako ćete da rizikujete neki odnos radi onog bez odeće, neka bar vredi.

Seks u javnosti

“Izvinite, pozorniče malo smo se zaneli posle žurke” zvuči mnogo bezazlenije od “izvinite, pozorniče, molim vas nemojte da me privedete –  radim sutra”. Što je seks rizičniji uputnije je probati ga kada imaš manje da izgubiš. Gubitak posla zbog pola sata zadovoljstva se ne isplati. Osim ako niste Pamela Anderson. Niste? Tako smo i mislili.

24sata