Seks može biti potpuno drugačiji samo na osnovu zvukova koje ispuštamo, a ovo su pravi razlozi zašto žene stenju i zavijaju tokom seksa.

Odgovor na zadovoljstvo

Jedan od najčešćih razloga zašto devojke uzdišu i stenju tokom seksa je zbog toga što je to njihov automatski odgovor na zadovoljstvo. Zadovoljstvo koje proizilazi iz seksa može da izazove zvučnu i nesvesnu reakciju.

Automatski odgovor na bol

Naravno, žene takođe stenju i kada ih nešto boli. Ako je momak malo grublji, ili pogađa mesto koje im baš i ne odgovara, i to može dovesti do stenjanja.

Kako bi vas dodatno uzbudila

Veoma je teško zaboraviti na sve probleme koji su nas morili tokom dana. Pa čak i tokom seksa neke od tih negativnih emocija mogu da pronađu put do mozga. Stenjanje je način na koji vas devojka „vraća u igru“.

Da bi se osećali bolje

Da li ste ikada imali seks sa devojkom koja nije promolila ni glasa? To može da potpuno popravi iskustvo ili da vam stvori utisak da nešto ne radite kako treba – iako ona zapravo uživa.

Stenjanje je odličan način da vam pokaže da uživa. Tokom seksa koristimo sva čula, pa tako sluh nikako ne bi trebalo da bude zapostavljen.

Kako bi promenila ritam

Ako na stenjanje gledamo kao na izražavanje bez reči, onda je lako videti kako ono može da promeni ritam seksa. Ako stenjete tokom seksa jer uživate, a on promeni svoj seksualni stil, sigurno ćete ispustiti zvuk koji mu stavlja do znanja da vam više nije toliko lepo i da bi trebalo da ponovo promeni svoj stil u nešto što vam više prija. Na ovaj način mu zapravo govorite šta da radi, samo bez reči.

Kako bi ubrzala stvari

Neke momke toliko uzbuđuju seksualni zvuci da mogu dostignu klimaks znatno brže ako čuju ono što vole. Seks ponekad može da se oduži i izazovno stenjanje je odličan način da se stvari malo ubrzaju.

Kako bi usporila stvari

Ako znate tačno šta treba da radite, možete da promenite ritam svog tela i ton koji ispuštate tako da usporite stvari kako partner ne bi prerano završio.

Kako bi seks bio bolji

Seks je super. Seks je vlažan. Seks je neuredan. Seks je napet, uzbudljiv, a uz prave tonove može biti još bolji!

Baš kao što zavijanje može da učini seks neverovatnim, važno je da odlično poznajete i vaginu, tačnije, 8 tipova vagina koje žene imaju.

24sata