Ako vam se nije javio još uvek, to može biti odlika njegovog horoskopskog znaka.

Ovan

Budite sigurni u jedno – ako vas Ovan nije nazvao to nije zbog toga što je izgubio broj, ili je zaboravio da ga upiše, već isključivo zato što je pronašao nekog ko mu je zanimljiviji. Jednostavno mu se ne sviđate toliko. Muškarci ovog znaka su iskreni i direktni, pa vas verovatno neće previše zavlačiti. Zato ćete već tokom prvog sastanka možete uočiti da li je ozbiljno zagrejan za vas, ili je sa vama jer trenutno nema bolje prilike na vidiku. Ako je Ovan zainteresovan za vas, nazvaće vas. Ako ne iste večeri, onda najranije ujutro. Ako se do tada ne javi, ne očekujte njegov poziv – neće ga biti.

Bik

Ako je tražio vaš broj, Bik želi da vas nazove, ali je previše spor i lenj da bi to učinio. Čekaće da prođu tri dana, onda će čekati još neki dan da ne ispadne previše napadan. Kada posle par nedelja ili mesec dana, napokon skupi hrabrost da vas pozove, vi ćete ga i zaboraviti. Čak i kada je totalno odlepio za nekim, Biku je veoma teško da napravi prvi korak, tako da ako mislite da je zainteresovan, preuzmite inicijativu i javite mu se prvi. Samo pazite da ne budete previše napadni jer ga možete uplašiti i naterati u beg.

Blizanci

Ako vam se Blizanac ne javi isti dan, ili najkasnije sutra, budite sigurni da se neće ni javiti. Ovaj zvrk i vetropir veoma lako gubi pažnju, pa su za njega ključni trenuci neposredno nakon poznanstva, jer će vrlo brzo upoznati novu osobu koja će mu zagolicati maštu. Nemojte se ustručavati da preuzmete inicijativu i nazovete ga prva. Moguće je i da je rastreseni Blizanac jednostavno zaboravio pod kojim vas je imenom memorisao, budući da ima hiljadu kontakata u mobilnom, a i njemu će biti super što ste moderna žena otvorenih pogleda koja se ne boji da inicira susret.

Rak

Ako vas Rak ne nazove, nemojte odmah da mislite da je to zato što mu niste privlačni ili ste mu dosadili, ni slučajno. Njemu treba mnogo vremena da uopšte zatraži nečiji broj, za njega je već i to veliki korak. Obično skuplja hrabrost barem pet dana, pa ako nekako uz nagovore prijatelja uspe da vas nazove, znači da ste na njega ostavili snažan utisak. U međuvremenu, vi ste verovatno izgubili i živce i volju. Ipak, dajte mu šansu, jer jednom kad se opusti, Rak postaje pažljiv i nežan muškarac koga bi svaka žena htela da ima pored sebe.

Lav

Lav obožava lov i zavođenje, pa nije retkost da u jednoj večeri izmeni brojeve sa nekoliko atraktivnih žena ili devojaka. Ukoliko vam se ne javi, verovatno je upoznao neku koja mu je privlačnija i zanimljivija od vas. Ipak, nemojte se zbog toga uzrujavati, jer Lav često zna da bude veoma površan i pada isključivo na izgled i bleštavilo.

Devica

Muškarac Devica nije neki zavodnik, pa ako zatraži vaš broj, sigurno će vas nazvati. Pre toga će vas pitati kad vam odgovara, do kad radite, u koje doba spavate, kako slučajno ne bi nazvao u pogrešno vreme. Ukoliko vas ne nazove nakon što je to obećao, moguće su dve opcije – ili mu je ukraden telefon (jer ova picajzla nikad ne gubi stvari), ili je previše analizirao čitavu situaciju, pa je uspeo da vam pronađe neku manu zbog koje je zaključio da ne biste dobro finkcionisali kao par. Najbolje je ukoliko vas nazove odmah sutradan, jer tako neće imati vremena za sitničarenje.

Vaga

Vaga je zavodnik kome je omiljeni hobi da skuplja brojeve atraktivnih žena, tako da ukoliko je uzeo i vaš, to ne znači da će vas nazvati. Ovaj muškarac voli da ima više opcija, pa ako vas nije nazvao, verovatno je naišao na neku drugu ženu. Nije isključeno da je već u vezi, pa je ionako ispočetka bio zainteresovan samo za prolazan flert, a razmena brojeva bila je samo šarena laža kako ne bi povredio vaša osećanja.

Škorpija

Kod ovog strastvenog muškarca nema nećkanja i dilema; ako mu se sviđate – nazvaće vas, ako mu niste zanimljivi – neće. Toliko je jednostavno. Doduše, ovaj muškarac je opsednut seksom, pa vas u nekim slučajevima može kontaktirati isključivo sa tim motivom. Ako želite nešto trajnije, nemojte sa Škorpijom odmah brzati u krevet. Strpite se i pričekajte da vidite da li je zainteresovan za vas ili samo za razuzdanu igru u krevetu.

Strelac

Strelac je vatreni znak, a svi muškarci tog elementa uživaju u lovu, uzbuđenju i novim iskustvima. Šarmantan je, privlačan i otvoren, pa mu nije teško da priđe ženi koja mu se sviđa, a pozitivna je stvar i što je dobronameran, pa verovatno neće imati nikakvih skrivenih motiva. Ako Strelac zatraži vaš broj, on iskreno želi ponovno da vas vidi, bar u tom trenutku. Poslaće vam poruku iste večeri, a već sutra vas može pozvati na vožnju biciklom ili u šetnju Kalemegdanom. Ako to ne uradi u roku od dva dana, moguće je da je jednostavno zaboravio na vas jer je upoznao neku drugu ženu, a nije isključena ni opcija da je izgubio mobilni telefon jer je velika šeprtlja.

Jarac

Možete biti ponosni ako Jarac uopšte zatraži vaš broj, jer ga je sigurno uzeo sa namerom da vas nazove. Ovaj muškarac misli ozbiljno i nije mu do kojekakvih igrica, stoga od njega očekujte poziv za dva ili tri dana, jer je procenio da je taman toliko vremena potrebno da ne ispadne previše zainteresovan. Ako vas ne nazove, velike su šanse da se radi o nekoj višoj sili, kao na primer da je izgubio mobilni, ili da je došlo do nekog neočekivanog problema. U tom slučaju, biće dovoljno obziran da vam se naknadno izvini.

Vodolija

Vodolija će bez problema tražiti vaš broj, ali to ne znači ništa. Sa njim ne možete znati sa sigurnošću da li želi da se sa vama druži isključivo kao prijatelj, ili ga više privlačite u romantičnom smislu. Ako vas ne nazove, nemojte to doživeti suviše osobno, jer je verovatno zaboravio. Ukoliko se seti da vas nazove, što može biti i nakon dve nedelje, tek tu počinje avantura jer će vam trebati dugo vremena da uopštee definišete vaš odnos. Ovaj muškarac je sposoban da vas naziva prijateljicom čak i ako svaku noć spavate kod njega, u njegovom stanu imate fioku punu svojih stvari i četkicu za zube. Prividan osećaj slobode za njega je od presudne važnosti.

Ribe

Ovo je jedan od retkih muškaraca kod kojeg izgovori “izgubio sam mobilni”, “nisam dobro zapisao broj” itd. drže vodu. Ovaj rastreseni i zbunjeni tip stvarno je sklon gubljenju stvari i zaboravljanju, pa to što vas nije nazvao ne znači da mu se ne sviđate. Samo retkim slučajevima, nije vas nazvao jer je zauzet, a vi ste mu bili samo neto za flert, osoba u čijem se društvu osetio poželjnim pre nego što se vratio u zagrljaj partnerke.

24sata