Prema knjizi “Sextrology”, evo u kakvom su odnosu pojedini horoskopski znakovi kada je reč o veličini njihovih penisa.

Ovan

Muškarci u znaku Ovna imaju penise prosečne dužine, iako je moguće da budu i malo veći. Ali, najviše fascinira njihova debljina i činjenica da su najčešće potpuno ravni, s vrhom poput šiljka. Njegove mošnice, iako su veličine šljiva, najčešće su čvrste.

Bik

Alat ovog momka najveći je i najbolji među znakovima zodijaka. Iako mu mošnice vise, Bik se svakako ima čime pohvaliti – i često to čini.

Blizanci

Muškarci rođeni u ovom znaku mogu se pohvaliti prosečnim penisom koji je projektovan tako da privuče žene koje bi mogle odbiti njihova narav.

Rak

Kao i ostatak njegovog tela, veličina penisa kreće se oko proseka, iako je pristojne debljine. Ali, neka vas ne zavara veličina njegovih muda: to su samo obešene poluprazne mošnice.

Lav

Situacija je slična kao i kod Raka: nije preterano dugačak, ali konkretne je debljine. Lav se može pohvaliti i velikim mošnicama.

Devica

Na njihovu radost, muškarci u znaku Device vrlo su obdareni: mogu se pohvaliti iznadprosečnom dužinom penisa i opsegom koji oduševljava svaku damu.

Vaga

Njegovi privatni delovi su prilično uredni. Iako se ne može pohvaliti velikim opsegom svog penisa, dužina je prosečna. Ono što je specifično za Vage su ljupko formirani ružičasti penisi koji nemaju tamne delove.

Škorpija

Muškarac u znaku Škorpije zdraviji je od većine okolnih muškaraca. Njegova penis je najčešće debeo, impozantne dužine i prošaran venama.

Strelac

Iako ovaj pastuv neće pobediti u takmičenju za najduži penis, njegovo seksi telo i izdržljivost umanjiće taj nedostatak.

Jarac

Muškarci rođeni u znaku Jarca ne mogu se baš pohvaliti velikim paketom: penis im je mek i spljošten. Nisko obešene mošnice pokazuju da se radi o smirenoj osobi – što nije pozitivna osobina osobe s kojom želite da imate seks.

Vodolija

Vodolija sasvim dobro popunjava svoje kupaće gaće, ali većina njegovog paketa odnosi se na mošnice koje mogu biti veličine teniskih loptica.

Ribe

Iako ima spljoštene mošnice, muškarac u znaku Ribe prilično je obdaren, a njegov penis savršeno je građen.

24sata