Sjećate li se filma “Odbegla mlada” i Džulije Roberts koja je toliko neodlučna, da čak ni ne zna kakva jaja najviše voli da jede? E pa, taj detalj se nije džabe našao tu – jer način na koji najradije pripremate jaja govori dosta toga o vama. Mi vam otkrivamo šta.

Tvrdo barena jaja

Ako jaja spremate tako što ih jednostavno stavite u ključalu vodu, i pustite ih da se kuvaju 10 minuta, vi ste verovatno umetnička duša. Naime, iako mnogi misle da ste neodgovorni i lenji, vi zapravo imate toliko bitnijih stvari u životu (kao što je gledanje lišća koje s jeseni menja boju) da ne možete da se opterećujete sa sitnicama. Jaja su, po vašem mišljenju, jednostavno jaja – i to da li ćete ih bariti 10 minuta ili koji minut kraće ne pravi nikakvu veliku razliku u vašem životu.

Rovita jaja

Ako iko traži dlaku u jajetu, onda ste to vi. Toliko ste opsednuti detaljima, da vas ne mrzi da stojite pored šporeta sa štopericom i čekate da prođe tačno onoliko vremema koliko ste vi zacrtali, kako bi to jaje bilo idealno skuvano, ali ne prekuvano. Veliki ste hedonista i nije vam teško da se iscimate koliko god da je potrebno, da biste na kraju uživali. Ovo se ne odnosi samo na jaja ili hranu, već na sve u životu.

Jaja na oko

Vi ste neustrašivi. U trenutku kada se većina ljudi uplaši od vrelog ulja, koje prska na sve strane kada se u tiganj stave dva cela jaja, vi stojite hrabro, spremni da pokrijete tiganj poklopcem kako bi se jaja savršeno ispržila. Ne vodite previše računa o detaljima i ne opterećujete se nebitnim stvarima – znate šta želite i ne bojite se da uradite šta god je potrebno da biste to i dobili. Ako još i umačete hleb u žumance, i ako to radite u društvu devojke, vaša hrabrost se ponekad graniči s ludošću.

Jaja iz mikrotalasne

Lik koji bari jaja sve dok sva voda ne ispari ima samo jednu konkurenciju kada je lenjost u pitanju – lika koji jaja pravi u mikrotalasnoj. Iako znate da je ukus mnogo bolji kada ih ljudski napravite – u tiganju – lakše vam je da sve gurnete na minutm, dva u mikrotalasno i jednostavno to pojedete. U životu uvek tražite kraći i lakši, a ne bolji put.

Kajgana

Uživate u raznovsnosti i mislite da lepotu ovog sveta čine upravo te razlike. Okruženi ste ljudima iz najrazlilitijih profila – pa je tako moguće da imate drugare koji su nekad bili u zatvoru, ali da se isto tako rado družite i sa akademicima. Volite da eksperimetišete, pa zato u kajgani pronalazite inspiraciju – dodajete razne dodatke i ne bojite se da ubacite nešto sasvim novo.

Nemate pojma

Izuzetno ste neodlučni, i to po pitanju svake sitnice u životu. Vi ste od onih koji će zvati najbolju prijateljicu u sred noći ne bi liste je pitali da li da pošaljete SMS onom liku kojeg ste juče upoznali, ili ipak ne. Generalno nemate ništa protiv eksperimentisanja, ali lično ne ekperimentišete jer imate pametnija posla u životu. Plašite se promene.

24sata