Muškarac je uspeo sam da se doveze sam do KBC Bežanijska Kosa gde je primljen i o napadu obaveštena policija

BEOGRAD – Mladen L. (35) za koga se sumnja da je član kriminalne grupe ” Pink Panter” ranjen je jutros u pucnjavi koja se dogodila na raskrsnici Novog novosadskog puta i naselja Plavi Horizonti, kada je pucano na njega iz vozila u pokretu.

Kako Kurir saznaje pucnjava se dogodila kada se vozilu u pokretu približio crni audi iz koga je ispljena kiša metaka prema vozilu u kome je bio Mladen L. On je uspeo da pobegne i da se doveze do KBC Bežanijska Kosa gde je primljen.

Prema poslednjim informacijama on ima navodno lakše povrede glave i nije životno ugrožen. O napadu  na njega obaveštena je i policija, koja je započela potragu za napadačima koji se nalaze u crnom audiju.

Podsetimo Mladen L. u srpskoj javnosti postao je poznat kao navodni član bande “Pink panter”. Za  njega se prvi put čulo 2006, posle pljačke draguljarnice u Vaduzu, prestonici Lihtenštajna. Ponovo se pominje godinu dana kasnije, nakon spektakularne pljačke draguljarnice u UAE kada je ukraden nakit vredan vise od 10 miliona evra.

Pre dve godine, na parkingu u Nišu ispod džipa u koji je hteo da uđe pronašao je eksplozivnu napravu koja je otkrivena slučajno, jer se otkačila i pala na zemlju, a Lazarevića je spaslo što je donji deo džipa obložen plastikom, pa magnet nije mogao da drži bombu dovoljno čvrsto.

Kurir