Trebalo bi da budeš devojka koja želi muškarca, a ne kojoj je on neophodan.

Postoji velika i jasna razlika između toga da li ga želiš ili ti je potreban.

Muškarci su kao automobili. Pre nego što možete da ga vozite – morate imati određen broj godina i proći testove, kako biste dobili dozvolu. Za muškarca vam treba prvo stabilnost, kako biste gradili odnos.

Previše žena pokušava da pronađe odnos, umesto samopoštovanja. Odnosi i muškarci nisu za neiskusne. Oni dolaze kada ste prošli određene prepreke, kada ste naučili kako da se nosite sa svojim životom.

Razlika je u tome što žena koja želi čoveka sama rešava probleme, a ovoj drugoj treba pomoć muškarca.

Tražite muškarca kada ste spremne, a ne kada ste same

Usamljenost je plodno tlo loših odluka. Uvek ćeš naći pogrešne ljude na pogrešnoj strani čežnje. Kada trebaš muškarca, uzmeš prvog, a kada želiš, onda tražiš najboljeg.

Samo “slobodna” žena je dobra za vezu

Žena puna problema, vidi muškarca kao rešenje. Međutim, moraš da tražiš uzrok tvog problema, a ne nesrećnog čoveka, na koga ćeš prenositi frustracije.

Treba ti gospodar ili partner

Žena kojoj treba muškarac će se truditi da postane deo njegovog sveta. Žena koja želi muškarca, želi ga u svom svetu. Svetu, koji je sama stvorila.

Opsesija ili želja

Devojka kojoj treba muškarac opsednuta je razmišljanjem o njemu, a ona koja ga želi, želi da s njim provede vreme.

Aktivna ili pasivna

Devojka koja želi, ona izlazi i taži onog najboljeg. Ovoj kojoj treba, treba bilo koji i ona čeka da joj padne s neba, da on njoj priđe, a ona će reći “da”, kakav god da je.

Tražiš moć ili si moćna

Ukoliko ne možeš u vezi da zadržiš svoju vlast i budeš partnerka, ti si ona kojoj muškarac očajnički treba. Moćnoj devojci muškarac nije potreba, nego želja.

24sata