Stani, ženo. Ne pucaj! Postoje razne vrste prevara, ali ove ne samo da su dobre, nego i poželjne.

Postoji pet situacija u kojima je u redu prevariti ženu koju voliš i to baš zbog toga što je voliš. Da vidimo.

1. Kada joj doneseš bombonjeru iako pokušava da smrša

Zeznuta prevara. Znaš da živi tako što je na dijeti i pase travu i neće moći da odoli slatkom grehu u šarenoj foliji. Ali to je i mudra prevara jer znaš da je ona tebi slatka i takva kakva je.

2. Reci joj da te druge žene muvaju

U redu je da razgovaraš sa drugima, sve dok znaš da samo gledaš i ne nameravaš da pipneš. Žene vole da znaju da imaju ono o čemu druge maštaju, a nikada ga neće dobiti. Postaraj se da tvoja žena zna da pripadaš samo njoj.
3. Kada ignorišeš budžet za poklone

Dogovorili ste se da nećete mnogo da trošite na rođendanski ili novogodišnji poklon. Rekla je “ma, ne treba ništa” ili “uzmi neku sitnicu”. Prevari je. Uzmi joj vredniji poklon. Gledaj kako se puši jer ti je uzela fensi upaljač, a ti njoj nešto lepše. I uživaj jer oboje znate da ti je bitnija od proste cifre.
4. Kada joj pokvariš rutinu i odvedeš je negde iznenada

Znaš da ima mnogo posla i planova, ali tebe baš briga. Ma, toliko si bezobrazan da ćeš doći po nju i odvesti je negde. Poremetićeš joj ceo koncept nedelje i baš te briga. Ovako je “varaj” sve ćešće.

5. Kada njoj iza leđa pričaš sa njenim prijateljicama

Slobodno pozovi njenu prijateljicu kako biste isplanirali najbolji način da je iznenadite. Namami je u stan drugarice, a onda iskoči sa njenim prijateljima i tortom i poželi joj srećan rođendan.
Ne postoji slađa “prevara”.

24sata