Folk pjevačica i bivša učesnica “Farme” Zorica Marković šokirala je domaću javnost tvrdnjom da je ostala u drugom stanju kojom je izazvala oprečne komentare i mišljenja.

Markovićeva je po objavljivanju ove informacije prelistala portale i ostala je potpuno zatečena komentarima publike, pa je imala potrebu da se javno oglasi putem društene mreže Fejsbuk.

Sudeći po rječniku, veoma je bijesna.

– Čitam vaše komentare i smijem se koliko ste jadni, koliko nemate svoje živote bijedni crvi, već se bavite mojim životom. Šta bi tek bilo kad bi bilo, vi ste monstrumi i pušite ku*ac i vi i novinari. Ja sam ostvarena, bogata i luda. Jadna mi majka da živim od vas koji još niste izašli iz septičkih jama. Ipak neka vas Bog čuva, a ja ću i dalje da se borim i živim svoj život, a ne tuđi. Vrijeme čudo sve pokaže, pisali su i gore pa evo me, razbijam sa svojim restoranima i ponosna na svoja dva sina. Besprijekorna. I sa onim što sam stekla u životu. A to da li sam trudna, mrtva, na aparatima, propala, ružna, matora, debela… Šta vas boli ku*ac ološi šta se sa mnom dešava… Pogledate se u ogledalo i oko sebe – poručila je Zorica.

Alo