Imati zgodnu devojku može biti najbolja stvar koja ti se desila, ali to nije lako. Poštoji mnogo momaka, koji unište svoju vezu sa zgodnim cicama, samo zato što su ljubomorni i puni kompleksa.

Da se razumemo, ovo nije atomska fizika, ali ako želiš da zadržiš zgodnu devojku, pročitaj ovo i usvoji sve.

1. Ceni sebe

Ona jeste zgodna i mami poglede, ali ona ne razmišlja o tome kako ti spram nje izgledaš smešno. Glavu gore i ponosno šetaj pored svoje devojke, jer treba da budeš srećan što si s njom.

2. Koga ona gleda

Zar je bitno koga ona gleda, s tobom je. Šta, ti ne gledaš ostale ljude koji prolaze gradom? Ne pomisliš kako je neko seksi?

3. Ljubomora

Ako si ljut zbog toga što je drugi gledaju, problem je u tebi, a ne u njenoj kratkoj suknji. Verovatno si nesiguran i misliš kako će drugi da je uzmu.

4. Razgovarajte

Ukoliko jasno ne pokazuješ da bi rado ubili osobu koja je gleda (ako to radiš, vrati se na 3 da utvrdiš gradivo), onda ona i ne zna da imaš problem s tim. Ako si mrzovoljan, a ona ne zna zbog čega, pomisliće da je problem u njoj i da radi nešto pogrešno. Priseti se obrnutih situacija u kojima se ona tako ponašala. To vremenom postaje naporno i zato je bitno da pričate ili će veza pući.

5. Ne obraćaj pažnju na druge

Čekaj, pa ti si okrenuo glavu za njom. Svestan si da je seksi? Svestan si da mami poglede? Šta sad očekuješ, da zalepiš na nju papir na kom piše da je zauzeta? Dakle, opusti se, sasvim je normalno da će je drugi gledati, ali ona je s tobom. Postoji super stvar da se izborite s ovim, radite što i oni, gledajte je.

6. Nije joj super

To što kad god izađe svi gledaju u nju, stvara joj određeni pritisak. Nekad joj bude neprijatno i može da se oseća nesigurno. Zaista joj pored razmišljanja o tome da li je sve na svom mestu, ne treba i ljubomorno džangrizalo (da, to si ti, ako se nisi prepoznao).

7. Ona zrači

Ona će učiniti da i ti dobro izgledaš i dići će ti cenu. Većina momaka će biti ljubomorna, a pritom će se pitati šta je kod tebe tako dobro da si je privukao. Ukoliko nisi zgodan ili ona izgleda mnogo bolje od tebe, misliće kako si ili mnogo pametan i duhovit, dobar u krevetu ili da imaš novac, a ništa od toga ne zvuči loše, zar ne?

8. Dalje ruke

Najgore što može da ti padne na pamet je da pokušaš da je promeniš. Nemoj da pokušavaš da joj govoriš šta ne sme da nosi, a šta ne. Na kraju će te zbog toga i ostaviti.

9. Imaj poverenja

To što joj prilaze razni momci, ne znači da će pristati da bude sa svakim. Ako misliš da si joj ti utešna nagrada, opet imaš problem sa sobom, nije ona ništa kriva.

24sata