Riba muva Škorpiju, a Vagi bi bolje bilo da obrati pažnju na Jarca

Ovna čeka velika ljubav, Lav u maloj psihičkoj blokadi, kod Device ljubav ponovo daleko iza posla, a Škorpija ima tajnog obožavatelja. Danas je subota, dan Saturna, a ovo je dnevni horoskop za 26. decembar 2015. godine.

OVAN

Posao: Nova poslovna šansa preko osobe rođene u znaku Jarca. Ovo nemojte propustiti jer ćete moći sa svojim veštinama dostići zvezde. Danas se kod vas na polju posla izuzetno benefična eneregija očekuje. Pružiće vam dodatnu nadu osoba od poverenja koja je duže u poslu o kojem razmišljate.

Ljubav: Velika ljubav na pomolu. Izuzetno ste okupirani jednom osobom. Bilo bi dobro da joj priđete ako ste slobodni.

Zdravlje: Kostobolja je prisutna kod hroničnih bolesnika.

BIK

Posao: Preko polja inostranstva ćete imati transakcije saklijentima koji će vam otvoriti novu mogućnost za zaradu. Oni koji ne rade mogu imati dobitnu kombinaciju na osnovu posla koji im se nude u vezi kompetencija koje imaju.

Ljubav: Početak ljubavne priče sa osobom od ranije. Nije loša slika ove priče jer ste spremni ovaj put na kompromis, neke lekcije ste položili i nećete ponavljati stare greške.

Zdravlje: Solidno osim ako nemate neke hronične komplikacije.

BLIZANCI

Posao: Malo sudbinski rešavate stvari na ovom polju. Situacija ovaj put nije ugodna, ruže baš i ne cvetaju Moraćete malo intuiciju da uključite u ceo proces. Biće situacija da ćete iz stomaka rešavati probleme po nekom vašem senzibilitetu. Možete imati više iritirajuću situaciju ako ne uspete da se promenite na vreme.

Ljubav: Jedna Vodolija će vam zadati dosta muke. Nije da je izbor ove osobe na nekom ispitu nego jednostavno osećate potrebu da se osamite.

Zdravlje: Velika nervoza prisutna.

 

RAK

Posao: Neprilike na radom mestu jer zbog nesmotrenosti možete imati jedan kvar pa se samim tim ovaj put samo troškovi gomilaju. Naćićete svakako rešenje ali propušten dan ćete nadoknaditi iz drugih izvor. Razmišljate o dva posla. Nemojte se premišljati dugo jer ćete svakako napraviti odličan izbor.

Ljubav: Kolebljiva situacija je na pomolu. Imaćete i nekoliko osoba koje će gajiti simpatije prema vama. Nemojte se previše upuštati u ovu priču jer možete ostati kratkih rukava.

Zdravlje: Imaćete mali nazeb jer vaš imuni sistem nije na baš na zavidnom nivou.

 

LAV

Posao: Jedna situacija vas malo mrači ako ne budete umeli da transformišete energiju u korist svog rada. Bićete u prilici da sarađujete sa strancima ali samo ako se prilagodite situaciji. Ozbiljnijih problema od ovih neće biti.

Ljubav: Nećete biti realno prisutni pored osobe na koju mislite. Možda nećete moći da prevaziđete veliku udaljenost da ćete nešto više moći da očekujete od ove osobe.

Zdravlje: Mala psihička blokada. Opuštajte se.

 

DEVICA

Posao: Dobićete jednu poruku vezano za jedan propušteni posao. Imaćete malo muke oko ispravke koja se činila benignom ali će izazvati veće gubitke. Nemojte se Previše opterećivati stvarima za koje niste vi potencijalno krivi.

Ljubav: Mala gužva na poslovnom segmentu se protežira i na emocije koje usled nekih događaja mogu biti u zaleđu.

Zdravlje: Psihosomatski problem se ovde protežira kroz solarni pleksus.

VAGA

Posao: Izuzetna poslovna šansa koju imate danas nemojte da propustite jer nije vredno pažnje ovo do sada što ste radili. Novi početak se vidi kroz vaše polje posla. Finansijski možete biti manje više zadovoljni.

Ljubav: Jedan Jarac je pravi izbor za vas pod uslovom da ste slobodni. Oni zauzeti neće imati neke posebno bitne promene.

Zdravlje: Nemate situaciju zbog koje bi se eventualno zabrinuli.

 

ŠKORPIJA

Posao: Idealan novčani bilans na osnovu vaših rezultata rada. Imate dobru poslovnu politiku koju možete da sprovedete u delo. Imate jaku zaštitu na polju finansija i možete očekivati izuzetan dan. Transakcije sa inostranstvom su izuzetne.

Ljubav: Jedna Riba ima potrebu da vas vidi. Vi ste njen premet obožavanja. Iznenadiće vas neko iz vašeg okruženja.

Zdravlje: Solidno.

 

STRELAC

Posao: Jedna Vodolija može da se okrene iz posla i počne da radi u svoju korist. Osoba za kojom ne morate da žalite što je otišla. Takva persona vam sigurno ne treba. Imaćete dodatnih problema sa još jednom osobom, rođenom u znaku škorpije. došlo je vreme za veliko čišćenje.

Ljubav: Jedan Jarac će vas strpljivo sačekati jer za vas misli da ste prava premija, bez negativne konotacije na polju ljubavi.

Zdravlje: Proverite krvni pritisak.

JARAC

Posao: Uran vezan za vaše polje finansija govori da će vam finansije biti ili na izmaku ili u ogromnom prilivu. Ovde definitivno sredine nema. Sa ovom planetom treba preživeti po njenim principima, a to znači da očekujete neočekivano. Dobro se bar informišite.

Ljubav: Osetićete vibracije jedne bitne osobe u svom srcu. Imate osećaj da se neke stvari dešavaju van vaše kontrole i da niste morali mnogo toga da birate jer se nešto jednostavno desilo ovaj put. Mnogi će odlučiti da stanu na ludi kamen.

Zdravlje: Pazite na kardiovaskularni sistem.

VODOLIJA

Posao: Vaše želje ovaj put mogu da se ispune i to naročito u prvom delu dana. Svojim željama ne smete da narušite harmoniju drugih ljudi pa u tom slučaju i ako se desi moraćete da vratite ono što vam po prirodi stvari ne pripada. Zakon je na vašoj strani samo ako budete imali čisto srce.

Ljubav: Jedna Škorpija bi da vam priđe ali misli da vi nemate osećanja prema njoj pa će da se povuče u momentu kada se budete nadali nečemu više. Savetuje se da i vi učinite po neki korak kako bi se nešto konkretno i desilo.

Zdravlje: Proverite reproduktivne organe.

 

RIBE

Posao: Imate dovoljno pozitivnih aspekata da možete ovaj put da se upustite u rizične poslove. Nemojte da robujete okvirima i ustaljenim poslovima kako nebistebili u malo lošijoj poziciji kroz vreme. samo donesite novu odluku i očekujte odlične rezultate.

Ljubav: Postavljate novi poredak u vezi sa jednom osobom. Možda je došlo vreme da okrenete novi list i uđete u potpuno novu priču.

Zdravlje: Oprez sa slatkišima.

24sata