Vladimir Letić (34) uhapšen je jer je ukrao Mercedes S klase djevojci iz Osijeka, nakon što je s njenom prijeteljicom imao jednonoćnu aferu u hotelu Vojvodina

Vladimir Letić (34) uhapšen je jer je ukrao Mercedes djevojci iz Osijeka, nakon što je s njenom prijateljicom imao jednonoćnu aferu u hotelu Vojvodina.

Letić je uhapšen u Novom Sadu, a automobil je pronađen u širem centru grada. Osumnjičeni ga je kratko vozio, a onda parkirao u namjeri da ga proda. U tome, na njegovu žalost, nije uspio, kazao je za Blic izvor blizak istrazi.

Izvor dodaje da će Hrvatica, koja je vlasnica Mercedesa, i njena prijateljica koja je s osumnjičenim provela burnu noć, sljedeći sedmice doći u Novi Sad kako bi preuzele automobil.

Burna noć u hotelskoj sobi

Početkom novembra, Vladimir Letić je Tanju L. (30) iz Osijeka upoznao u jednom novosadskom klubu. Tanja L. je u Srbiju došla s prijateljicom Majom Š. (47), s njezinim Mercedesom S klase, u namjeri da se dobro zabave. Kako bi se nakon izlaska odmorile, djevojke su rezervirale sobu u hotelu Vojvodina.

Letić i Tanja L. su se upoznali u klubu, a poslije toga otišli u hotelsku sobu. Imali su ljubavni odnos, dok je u drugom krevetu spavala Maja Š.

– Kada su se djevojke ujutro probudile, muškarca više nije bilo. Nisu odmah shvatile što se dogodilo, no kad su se počele pakirati za Osijek vidjele su da su nestali ključevi automobila koji su bili u torbici od vlasnice. Djevojke su na policiji prijavile krađu – navodi izvor za Blic.

Nakon što je podnesena prijava, policija je pregledala snimke nadzornih kamera te ubrzo identifikovala i uhapsila Letića. Određen mu je pritvor do 48 sati, a o daljnjem zadržavanju odlučit će sudija.

Kako Blic saznaje, Letić je nedavno izašao iz zatvora u kojem je bio zbog preprodaje droge.

Da je seks bio bolji, ne bi žalile Mercedesa

Hrvatice su inače udane, a svojim  supružnicima su prije puta rekle da idu obaviti neke neodgodive poslove. Kad su ostale bez automobila od policije su zatražile da što prije pronađe mladića koji im je odvezao Mercedes kako bi sve prošlo bez skandala.

– Da je seks bio bolji, ne bi žalile Mercedesa – rekle su Majine i Tanjine prijateljice.

24sata.hr