Sin folk zvezde Cece Ražnatović, Veljko doživeo je juče saobraćajni udes u Republici Srpskoj, u kom je zadobio prelom šake.

Nesreća se dogodila kada je automobil iz suprotnog pravca udario u auto kojim je upravljao Veljkov prijatelj.

 – Saobraćajna nesreća se dogodila kod mesta Šamca, kada su Veljko i njegov drug koji je upravljao vozilom pokušali da izbegnu nesavesnog vozača iz suprotnog smera. Naime, čovek koji je upravljao automobilom koji je išao ispred njih naglo je zakočio i bez žmigavca skrenuo desno. Kako bi ga obišli i izbegli da ga udare, vozač automobila u kojem je sedeo Cecin naslednik je skrenuo ulevo i tako naleteo na automobil koji im je išao u susret – kaže naš izvor koji se zatekao na licu mesta.

Kako saznajemo, Veljko i njegov drug imaju teže povrede, ali su van životne opasnosti. Odmah nakon udesa pozvana je Hitna pomoć, a Veljko i njegov prijatelj primljeni su u Dom zdravlja. Cecinom nasledniku ustanovljen je prelom šake, a doktori su mu stavili i medicinsku kragnu oko vrata iz preventivnih razloga.

Veljko je odmah obavestio majku o nesreći i uverio ju je da sve u redu – tvrdi naš izvor, koji nam je objasnio da su Veljku urađena sva snimanja preventivno, ali će dodatnim analizama biti podvrgnut i danas.

Inače, Veljko već nekoliko meseci živi u Banjaluci gde studira psihologiju. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Cecom Ražnatović, ali do zaključenja ovog broja pevačica je bila nedostupna.

Povređeno još dvoje ljudi

Porparol CJB u Doboju Ljerka Stanimirović potvrdila je za „Blic“ da je došlo do saobraćajne nesreće u opštini Šamac.

– U nesreći koja se dogodila oko 14 časova učestvovala su dva vozila – „audi A6“ i „reno laguna“. U „audiju“ je na mestu vozača bio N. V., dok je na s mestu uvozača sedeo V. R. U „renou“ se nalazio samo vozač automobila, a sva trojica su zadobili povrede. Zbog toga su prebačeni u Dom zdravlja u Šamcu, gde im je ukazana pomoć – kaže Stanimirovićeva.

Blic