Možda niste sve uradili ono što ste zacrtali (napravili prvi milion, dobili dijamantski prsten ili nešto slično materijalno), ali ste verovatno imali najlepši poljubac koji ćete verovatno pamtiti do kraja života… Ili niste ni to?

Zodijački znak može da vam odredi kako ćete da se ljubite ili kakav će utisak da ima suprotna strana, pa pogledajte šta kaže vaš znak – da li dame/gospoda padaju na prvi poljubac?

Jarac

Vaši poljupci su odlični, čak i kada ste pripiti, jer to činite veoma slatko. Koristite jezik na veoma prefinjen način i čuvate da sve to ide na slatkoću iako krene malo divlje ljubljenje. Gledate da preplićete prste kroz kosu i da obgrlite osobu na što lepši način.

Vodolija

Vodolije to čine na seksi način. Posle svega i mnogo iskustva, ipak ste pionir u svemu tome, osoba koja se ljubi ne misleći na drugu stranu. Ipak, ljubite kao niko pre nije ljubio i idete na poteze koji će da iznenade drugu stranu. Vi činite da ljubljenje izgleda veoma kul!

Riba

Vi ljubite impulsivno. To ćete da učinite na sred ulice, na autobuskoj stanici, u klubu… Usavršili ste poljupce koji se šunjaju i koji iznenade. Vaši poljupci su divlji, puni pasije i iznenađenja.

Bik

Vama je potrebna emotivna veza da bi priuštili lep poljubac. Morate da osećate konekciju sa drugom osobom, pogotovo kada dođe do intimnih stvari. Ne darujete vaše usne svakome, ali kada verujete i kada smatrate da tako treba, napravite čudo.

Blizanci

Imate nekoliko lica kada se ljubite – možete da ljubite polako i senzualno, ali možete od toga da napravite agresivno seksi situaciju. Vi glasite za osobu koja želi da isproba sve načine, da izmenja mesta. Želite da vam partner bude sličan u svemu tome, a ako to ne učinite, smatrate drugu stranu dosadnom.

Rak

Vi ste tvrdi s polja, ali iznutra ste mekani. Upravo ta mekana strana vam opisuje ljubljenje, želite da se istaknete kroz to, radite to sa dušom. Sa vašim poljupcima pišete ljubavna pisma, pa tako druge strana kada vas poljubi je prilično zadovoljna. Iako koristite suprotnu stranu samo za seks, učinite to kao da je iz ljubavi i da vam je mnogo stalo.

Lav

Ne da dobre strani činite to bez napora, već na neverovatan način. Svakoga privlačite i vezujete upravo zbog toga što se dobro ljubite. Jedna ste od onih osoba sa kojima bi se ljubili u baru i kafiću celu noć, a onda možda i na neko mesto gde će biti još prijatni (znate šta tačno mislimo).

Devica

Device su takav znak koji želi da udovolji drugoj strani i to čine kada se ljube. Ako budete ikada imali priliku da se poljubite sa osobom tog znaka, ona će slušati vaše telo i davati vam tačno ono što vam treba. Kakav god želite tempo, Devica je tu. Oralni seks sa Devicom? Verujte da ne može biti loše.

Vaga

Vage traže balans u svemu – ali ne u ljubavnom životu. Osobe tog znaka su jako romantične i imaju elemente bajke kada su poljupci u pitanju više nego svaki drugi znak. Strpljive su i čekaju princa/princezu i priušte poljubac vredan filma. Ljube se prelepo, ne koriste mnogo jezik i ne grizu, jednostavno to rade sa mnogo stila.

Škorpija

Najmoćniji znak za ljubljenje. Poljubac škorpije je najagresivniji, dobićete ugriz donje usne i bićete pribijeni uz zid. Osobe u ovom znaku ništa ne rade polovično, pa tako ne možete da uđete u drugu prostoriju kao da se ništa nije desilo.

Strelac

Pozitvna energija vam je jača strana, zato imate slobodan duh da radite kako vi hoćete. Vaši poljupci su puni radosti i druga osoba će biti jako radosna tokom čitavog dana zbog toga. Takođe to činite agresivno, ali ne kao Škorpija.

24sata