1. Lepo se naspavaj

Ako znaš da ćeš kada padne noć imati više fizičke aktivnost od prostog podizanja čaše vina i lepog razgovora, najbolje bi bilo da se unapred pripremiš za uzbudljivu noć koja te očekuje.

Prvi korak za uspešno osvajanje nežnijeg pola jeste da se naspavaš. Kese ispod očiju, konstantno zevanje i mogućnost da zaspiš usred strastvenih dešavanja u spavaćoj sobi… nikako neće osvojiti devojku.

2. Od hrane zavisi puno toga

Ako pre vašeg susreta pametno odabereš obrok, to će ti se višestruko isplatiti. Ako sve uradiš kako treba, pravi odabir hrane može pozitivno da utiče na miris tela i libido.

Definitivno u svoj obrok uvrsti orašaste plodove, ribu i ananas, a u širokom luku preskoči kafu, alkohol, masno meso, mlečne proizvode i začinjenu hranu ako želiš da uspešno završiš veče u njenim očima.

3. Obazrivo sa alkoholom

U drevnom Rimu, uloga sipača alkoholnih napitaka bila je vrlo cenjena i uvažena jer je morao da pronađe tačnu meru između vina i vode za svaku konverzaciju. Previše vode, i razgovor neće biti inspirišuć, previše vina, i stvari bi vrlo lako mogle da se otmu kontroli.

Uči od Rimljana. Oni su osvojili pola sveta sa razlogom, a ukoliko želiš reputaciju osvajača, nemoj preterivati sa alkoholom.

4. Govor tela

Kada je u pitanju seksualno osvajanje, govor tela jako je bitan. Žene vole alfa mužjake na biološkom nivou, one koji drže potpunu kontrolu nad svojim govorom tela jer tako pokazuješ da si zaštitnik za kojim podsvesno žudi. Zato budi spontan. Neka stvari budu opuštene i prirodne i nemoj se plašiti da sa par primerenih poteza suptilno označiš svoju teritoriju.

5. Glas

Muževan glas izuzetno je privlačan devojkama. Obraćaj joj se u dubljem tonu, jasno i nenametljivo.

6. Opušteno flertovanje

Nemoj da se plašiš flertovanja. To pokazuje koliko si samouveren i suptilno stavlja do znanja devojkama da će bez većih problema moći da te povedu direktno u spavaću sobu.

7. Neka sve bude sa stilom

Šta god da je u pitanju: izbor garderobe, izbor restorana, pića, hrane, sve mora da bude sa stilom. Nemoj komplikovati nego se osloni na klasike. To će devojci pokazati da imaš ukusa i šta može da očekuje od tebe – džentlmena na ulici, i najverovatnije, pastuva u spavaćoj sobi.

8. Ne žuri

Kada se nađete u spavaćoj sobi, obrati pažnju na predigru. Ne žuri, igraj se sa njenim telom i u pravom trenutku kreni ka njenom međunožju. Pokaži joj da znaš šta je klitoris i nemoj biti isuviše grub, niti previše nežan. Eksperimentiši prvih par minuta kako bi pronašao pravi odnos i rasplamsao njenu strast pre velikog događaja.

9. Oralni seks

U većini slučajeva, baš kao i ti, i ona očekuje oralni seks. Naravno, postoje i devojke kojima nije prijatno kada se muškarac spusti niz njeno telo, ali to je nešto što ćeš usput uvideti. Ali generalno, bez dobrog oralnog seksa nema ni dobrog seksa posle.

10. Neka njen osmeh bude tu i ujutru

Nemoj uništiti savršeno veče tako što ćeš je napustiti u sred noći, ili smisliti izgovor za brzo bekstvo ujutro. Probudi je sa osmehom na licu, vrućom kafom pored kreveta i strasnim poljupcem. Nakon ovoga, želeće da se svako jutro budi pored tebe, nakon senzualne noći naravno.

24sata