Seks je prirodna stvar, ali čini se da odlazak u krevet sa krupnijom devojkom za mnoge i dalje predstavlja tabu temu. Zato smo popričali sa nekoliko punijih devojaka koje su nam otkrile da i te kako imaju dobar seks i objasnile muškarcima šta sve propuštaju.

Otkrićeš potpuno novu stranu seksa

Seks sa punijom devojkom jeste izazovan, ali sa sobom nosi i brojne nagrade. S obzirom na višak kilograma, muškarci ne mogu da očekuju da će standardne poze na koje su navikli moći da primene i u ovom slučaju. Naprotiv, moraće da se potrude kako bi zadovoljili partnerku i otkriju nove poze koje će i njemu i njoj pružiti zadovoljstvo. Na pojedine će morati i da zaborave jer neće biti izvodljive, ali pred njima je celo igralište da se pokažu. Jedno je sigurno, izlaskom iz zone komfora otkriće potpuno novi svet seksa za koji nisu znali da postoji.

Uživaćeš u ženskim oblinama

Za razliku od mršavih devojaka, krupnije devojke imaju obline, prirodne obline. Svaki dodir biće intenzivniji i imaće pune ruke posla. I to mislimo na najbolji mogući način. Obline su seksi, pogotovo ako nisu navikli na njih jer su imali samo seks sa mršavim devojkama. Brojne poze dobiće potpuno novu dimenziju zahvaljujući većim grudima i zadnjici koje krupnije devojke i te kako znaju da koriste jer i one uživaju u seksu.

Naučićeš da poštuješ žensko telo

Naše telo je dar prirode i u njemu nema ničeg ružnog, čak iako nosi po koji kilogram viška. Muška očekivanja lepote uglavnom su bazirana na pornografskim filmovima i medijima, ali život nas uči da zadovoljstvo dolazi u brojnim oblicima, a seks je samo jedno od njih. Iza svih tih oblina se nalazi ličnost koja može biti veći afrodizijak od bilo kojih pločica ili zategnutih mišića. Seks nije samo fizičko iskustvo, a zabavna i razigrana ličnost van kreveta može biti isto to i u krevetu. Samo je važno osloboditi se predrasuda jer one prave jaz između fizičkog izgleda i ličnosti i uskraćuju nas za zadovoljstvo koje ćemo možda pamtiti ceo život.

Uživaćeš više u seksu i svom telu

Samo zato što je neka devojka krupnija, to ne znači i da je nesigurna u ono šta ima da ponudi. I ne samo to, moguće je da će muškarcu pokazati i neki trik koji nikada ranije nije video u spavaćoj sobi. Cilj seksa jeste obostrano uživanje i želi da i ti uživaš podjednako kao i ona. Krupnija devojka će se potruditi da ti pruži seks koji nećeš zaboraviti, ali ne zato jer ne želi da te izgubi, već zato što iskreno uživa u njemu. Iako negativno gledamo na obline kada ih vidimo na ulici, one su prava inspiracija u spavaćoj sobi, pogotovo tokom predigre.

Iako je potrebno da uvek kritički gledamo na bilo kakav ideal ženske lepote koji nam se servira, on nikako ne bi trebalo da nas spreči da cenimo sve tipove tela i volimo celu osobu, a ne samo njen spoljašnji izgled.

24sata