Kadetska reprezentacija Republike Srpske okupila se danas u Etno selu „Stanišići“ kod Bijeljine u sklopu priprema za utakmicu u Beogradu protiv vršnjaka iz Crvene zvezde koja je na programu u srijedu, 11. maja s početkom u 12 časova.

 

Selektor Zlatko Jelisavac sa pomoćnicima Miodragom Rankićem i Radovanom Gajićem izveo je dva puta na treniranje reprezentativce na plastičnu podlogu igrališta „Savo Milošević“ kako bi se što bolje spremili za susret sa crveno-bijelima.

Ova utakmica biće odigrana u sklopu „Dana fudbala Republike Srpske“ koje Savez tradicionalno organizuje povodom rođendana svake godine, ali ujedno i priprema za nastup na tradicionalnom memorijalnom turniru „STevan Nešticki“ u Novom Sadu.

U Etno selo „Stanišići“ stigao je i veče prije polaska za Beograd Branimir Tulić, koordinator svih omaldinskih selekcija Republike Srpske kao i Rodoljub Petković, generalni sekretar FS Republike Srpske.

-U Etno selu „Stanišići“ imali smo odlične uslove za rad, treniranje, organizovanje sastanaka i pripremu ove akcije tako da želimo da se zahvalimo ljubaznim domaćinima i osoblju hotela „Ras“ koje nam je bilo na usluzi. Atmosfera je odlična i nadamo se dobroj igri i pozitivnom rezultatu – rekao je selektor kadeta Republike Srpske Zlatko Jelisavac.

prijedor24h