Svi koji me dobro znate jasno vam je da sam morao da ispunim Aninu želju – jedna je od rečenica iz pisma koja potvrđuje da je otac na kraju popustio i pristao da ubije ćerku

Dragan (64) i Ana Pižurica (30) juče su sahranjeni na groblju u Kolašinu, a detektivi, koji rade na ovom slučaju, još uvek nisu saznali šta se zapravo dogodilo u njihovoj vikendici gde su oboje pronađeni mrtvi. U kući je pronađeno pismo, te se inspektori nadaju da bi ono moglo da rasvetli ovaj slučaj!

Iz pisma se moglo zaključiti da su se otac i ćerka dogovorili da se ubiju, a između njih je vladao jedan dobar i složan odnos.

Inače, Ana je pre nekoliko meseci već pisala oproštajno pismo u kojem je rešila da sebi oduzme život. Otac je pokušavao da je odgovori od te ideje, međutim, očigledno nije uspeo.

Svi koji me dobro znate jasno vam je da sam morao da ispunim Aninu želju – jedna je od rečenica iz pisma koja potvrđuje da je otac na kraju popustio i pristao da ubije ćerku.

U jednoj od posljednjih rečenica u pismu se navodi: “Znamo da je ovo kukavički čin, ali je tako kad smo poraženi”.

Podsećamo, otac i ćerka su pronađeni u lokvi krvi u kući u Kolašinu. Međutim, policija još uvek ne može da utvrdi ko je počinio ubistvo, a ko samoubistvo i da li je bilo treće osobe.

Telegraf