Da biste poboljšali njeno uživanje tokom seksa, poslušajte neki od ovih pet predloga najboljih poza.

1. Devojka na momku

Ova poza, poznata još kao Kaubojka, omogućava devojci da ima kontrolu nad sopstvenim orgazmom. Može da se njiše brzo ili sporije, u zavisnosti šta joj u datom trenutku više prija.

Muškarcima je njen klitoris na dohvat ruke, a nadraživanje prstima može da ubrza dostizanje orgazma. Zanimljivo je da ova poza jedna od najdelotvornijih kada je u pitanju sagorevanje kalorija.

2. Otpozadi sa strane u ležećem položaju

Prava poza za lenja nedeljna jutra. Koncentriše stimulaciju na prednji deo vagine gde se i nalazi većina nerava, što znači i više ugođaja za nju.

3. Dogi-stajl

Nedavno istraživanje pokazalo je da je ova poza među popularnijima. Žena je u mogućnosti da određuje ugao koji joj najviše godi.

4. Sedeće makaze

Poza sedeće makaze zvuči prilično opasno, ali u praksi je izuzetno prijatno iskustvo.

Za izvođenje ove poze, muškarac sedi na podu ili nekoj drugoj površini i raširi svoje noge. Žena obgrli jednu njegovu nogu svojim nogama, njena noga je gore oslonjena na njegovu, a ona njena noga što je ispod je ispod njegove noge. Za to vreme njena leđa su okrenuta prema njegovoj suprotnoj nozi. Možda deluje komplikovano, ali je poza zaista jednostavna i vrlo zabavna.

5. Misionarska poza

Možda zvuči dosadno, ali od svih standarnih poza žene u ovoj najlakše dostižu vrhunac.

24sata